Tonnányi Note 20 pletyka érkezett

2020.05.14| Android Authority

A legfrissebb Samsung Galaxy Note 20 pletyka rengeteg részletet említ.

A legfrissebb pletykák nagy része a Display Chain Consultants vezérigazgatójától, Ross Young-tól származik, aki a közelgő zászlóshajó-sorozatról bennfentes információikat osztott meg Twitteren. Most, a Greggles TV YouTube csatornájával folytatott exkluzív interjúban Young részletesebb ismertetést tett a Samsung Galaxy Note 20 és a Samsung Galaxy Note 20 Plusról. Szó esett a RAM-tól a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó technológián át az akkumulátor méretéről és még sok másról a tíz perces kérdezz felelekben.

Új ujjlenyomat-érzékelő technika

Young úgy tudja, hogy a Galaxy Note 20 és a Note 20 Plus egyaránt lehet az első, amely a Qualcomm második generációs, 3D Sonic Max ujjlenyomat-olvasóját tartalmazza. A nagy ultrahangos ujjlenyomat-érzékelőt decemberben mutatták be, és egyidejűleg két ujjlenyomatot is képes olvasni.

Az érzékelő elődje nem működött olyan jól a Galaxy S10 és a Note 10 telefonokon. Az új azonban 17-szer nagyobb, mint az előző és gyorsabb feloldási sebességet is ígér. A két ujjlenyomat egyidejű felismerése révén az érzékelő javíthatja a telefonok biztonságát is.

A kamera lyuk marad

A Galaxy Note 20 és a Note 20 Plus ugyanazzal a szelfi kamera pozícióval rendelkezik, mint a Note 10 sorozat. Ez azt jelenti, hogy a kijelzőn található nyílás a képernyő közepén marad, ahogy a Galaxy S20 sorozat esetében is volt. Young korábbi pletykáinak köszönhetően 6,42 hüvelykes kijelzőre számíthatunk a Galaxy Note 20-on és 6,87 colos megjelenítőre a Note 20 Plus-on.

Egyéb specifikációk

Csakúgy, mint a jelenlegi Galaxy S20 zászlóshajók, a Galaxy Note 20 sorozat 16 gigabájt RAM-mal is elérhető lesz. Young szerint a két telefon 4000 és 5000 mAh közötti akkumulátort kell, hogy biztosítson, ezek nagyjából megegyeznek a Galaxy S20-ak akkumulátoraival kapacitás tekintetében. Ugyanakkor egyértelmű a fejlődés összehasonlítva a Note 10-es sorozattal, amely 3500 és 4300 mAh-s teleppel rendelkeztek.

Várt kiadási dátum

A Samsung általában a augusztusban indítja el a Galaxy Note sorozatot. Young azt várja, hogy ezt a vállalat idén is tartani fogja. Elmondása szerint a telefonok augusztus elején jelennek meg a Galaxy Fold 2 mellett, és még abban a hónapban vagy legkésőbb szeptember elején kerülnek forgalomba.

 

 

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.