Töltő nélkül is drágul az iPhone 12

2020.08.28| 9to5Mac
Címkék:

iPhone 12

,

drága


Elemzők szerint az iPhone 12 még tartozékok nélkül is többe fog kerülni, mint az iPhone 11.

 

A TrendForce elemzőinek ezen a héten készült új jelentése megerősíti, hogy az Apple iPhone 12 kiegészítők, például vezetékes EarPods és töltő adapter nélkül kerül szállításra. A jelentés megpróbálja meghatározni az Apple árazását az iPhone 12 és iPhone 12 Pro sorozatokra vonatkozóan is.

A TrendForce több forrásból dolgozott és úgy gondolja, hogy az Apple az iPhone 12 készüléket töltő nélküli dobozban és vezetékes fülhallgató nélkül szállítja. Más elemzők, mint például a Ming-Chi Kuo, már beszámoltak erről a múltban. Kuo szerint a gyártó külön fogja értékesíteni az új, 20W-os fali adaptert. A hír emellett rávilágít az Apple potenciális árazási stratégiájára. A TrendForce szerint az Apple várhatóan így fogja árazni az iPhone 12 családot:

  • iPhone 12: 699 és 749 USD között
  • iPhone 12 Max: 799 és 849 USD között
  • iPhone 12 Pro: 1049 és 1099 dollár között
  • iPhone 12 Pro Max: 1,149 és 1,199 dollár között

Ha a TrendForce előrejelzései helyesnek bizonyulnak, akkor ezek az árak áremelkedést jelentenek az előző év azonos időszakához képest, az iPhone 11-hez képest. Az előző pletykák miatt ez nem új hír a drágább 5G hálózati összetevők miatt, de Az Apple célja, hogy különféle erőfeszítésekkel alacsonyan tartsa az árakat. A kiegészítők kihagyása is egy lehetőség.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Ming-Chi Kuo nemrégiben arról számolt be, hogy az Apple nem tervezi az iPhone 12 költségnövekedésének áthárítását a fogyasztókra. Ez arra utal, hogy az iPhone 12 felállítása hasonlóan lesz árazva, mint az iPhone 11.

Fontos szem előtt tartani, hogy az Apple gyakran elég jól vigyáz az árazási információira az iPhone-ok kiadásáig. Gyakran előfordul, hogy az elemzők által az iPhone-ra vonatkozó árazási előrejelzések - még akkor is, ha megbízható forráson alapulnak - helytelenek vagy csak részben helytállóak.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.