iPhone 12: ingyen kaphatsz új hangszórót

2021.08.30| GSM Arena

Az Apple elindította az iPhone 12 modellek előlapi hangszóró cseréjének programját.

Az Apple bejelentett egy szerviz programot az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro tulajdonosai számára. A gyártó arra a következtetésre jutott, hogy a 6,1 colos iPhone 12 és iPhone 12 Pro modellek "kis százalékában" olyan probléma merül fel, hogy telefonhívás közben nem hallható hang a fülhallgatóból. Az Apple ingyenesen kicseréli a hibás modult. Az érintett eszközöket 2020 októbere és 2021 áprilisa között gyártották. Ez nem vonatkozik az iPhone 12 mini vagy az iPhone 12 Pro Max készülékekre.

iPhone 12: ingyen kaphatsz új hangszórót

Az Apple és hivatalos szervizei ingyenesen nyújtják a szolgáltatást. A hangszóró problémákkal küzdő felhasználóknak egyeztetniük kell egy Apple kiskereskedelmi üzlettel, hivatalos szervizszolgáltatóval, vagy fel kell venniük a kapcsolatot az Apple ügyfélszolgálatával.

Az Apple azt tanácsolja a felhasználóknak, hogy a szervizbe adás előtt készítsenek biztonsági másolatot adataikról az iCloud-ra vagy számítógépre. Ezenkívül az Apple nem cseréli a hangszórót olyan iPhone-okon, amelyeken megsérült a kijelző, az ingyenes garanciális csere előtt ezt ki kell javítani.

Az Apple oldalán bővebben itt lehet olvasni a garanciális cseréről. 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei