Kiszivárogtak az Apple iPhone 12 árai

2020.05.05| GSM Arena

Kiderült, milyen árakon várhatjuk az iPhone 12 modelleket.

A nagy eséllyel végleges dizájnról kaptunk skicceket és pár részletet az iPhone 12-k tudásáról. Kezdjük a prémiummal! Az iPhone 12 Pro 6.1 colos kijelzővel 999 dolláros áron kerülhet piacra, míg az iPhone 11 Pro Max utódja 6.7 collal és 1099 dolláros árcédulával érkezhet, így a tavalyi árakhoz képest nem emel az Apple (és itt vonatkoztassunk el hazánk borzalmas valuta árfolyamától, ami miatt borítékolható, hogy forintban többet fizetünk majd).

Kiszivárogtak az Apple iPhone 12 árai

Az olcsó iPhone kategóriába érkezhet az iPhone 11 utódja két verzióban, a nagyobb 6.1, a kisebb 5.4 col képátlóval, ezek 749, illetve 649 dollárba kerülnek. Fontos részlet, hogy ez a két modell is 5G-s lesz, akárcsak a nagyobb tudású iPhone-ok és OLED kijelzőt kapnak, bár más források szerint nem a Samsungtól vásárolja az Apple a panelt.

Kiszivárogtak az Apple iPhone 12 árai

Jó látni a várhatóan változatlan árakat, főleg annak fényében, hogy idén az Androidos okostelefonok árai már nem a plafont, hanem az eget verdesik, az Apple nem kér felárat az 5G-ért egyetlen esetben sem. Az informátor arra is felhívta a figyelmet, hogy az iPhone 12 széria később érkezhet a COVID-19 koronavírus miatt, bár a bejelentésre sor kerülhet szeptemberben, a boltokba csak október végén, november elején kerülhetnek a telefonok.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei