Nem alkotott lenyűgözőt az iPhone 12

2020.10.15| GSM Arena

Az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro megjelent az AnTuTu szintetikus tesztprogramon, de nem ájultunk el a kapott eredménytől.

Az Apple két napja mutatta be az iPhone 12 szériát, jövő héten piacra is kerül mind a négy modell. Ma felkerült az AnTuTu adatbázisába a vanilla 12 és a Pro változat. Mindkét telefonban az A14 Bionic chipset dolgozik, elsőként 5nm-es technológiával, de a nyers számok kiábrándító eredményeket mutatnak a Qualcomm Snapdragon 865 chipjéhez képest.

Az AnTuTu-n kapott GPU, CPU, memória és felhasználói felület összteljesítménye 570 ezer pontot jelent, ami alapvetően jónak számít, de messze elmarad egy Xiaomi Mi 10 Pro képességeitől, amely 687 ezer pontot szerzett. A legnagyobb különbség a GPU-ban van, ez több, mitn 40%-kal alacsonyabb az iPhone-oknál.

Nem alkotott lenyűgözőt az iPhone 12

A másik három szegmensben az Apple teljesítménye kevesebb, mint 10%-kal gyengébb, memóriában ez már csak 6%. Ha figyelmen kívül hagyjuk a platformok összehasonlítása miatti különbségeket a pontatlanság miatt, az A14 alig gyorsabb, mint elődje, a 7nm-es A13 Bionic chip. Az iPhone 11 Pro Max 536.883 pontot kapott AnTuTu-n, ezek szerint a két iPhone 12 családtag mindössze 5-6 százalékos előnnyel rendelkezik.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei