Sokkal több app lehet hamarosan HMS-re

2021.04.15| Huawei

Jelentősen megkönnyíti az alkalmazások HMS-kompatibilissé tételét az ingyenes SDK Choice.

Sokkal egyszerűbb lesz mostantól a Google-alapú alkalmazások átültetése a Huawei saját rendszerébe. A bluesource alkalmazásfejlesztő SDK Choice megoldása megkönnyíti a fejlesztők és a márkák számára, hogy a GMS- és a Firebase-keretrendszereken alapuló, már meglévő alkalmazásaikat HMS-en használhatókká alakítsák át.

Ez jelentősen csökkenti az alkalmazásfejlesztők költségeit és a fejlesztés idejét, megkönnyíti az adaptációt és lehetővé teszi, hogy az appok még optimalizáltabban fussanak a Huawei eszközökön.

Egyszerű és biztonságos 

A bluesource az SDK Choice-t eredetileg a Raiffeisen Bank számára fejlesztette, hogy segítse az osztrák bank alkalmazásait elérhetővé tenni a HMS felhasználók számára. A megoldás azóta már szerencsére elérhető lett nyílt forráskódú szoftverként, hogy más márkák és fejlesztők számára is gyorsabb, biztonságosabb és kényelmesebb legyen az adaptálási folyamat.

"Számos vállalat szeretné szerte Európában, ha az alkalmazása elérhető lenne az AppGallery-ben, de úgy gondolják, hogy ez sok pénzt és időt igényel. Az SDK Choice alkalmazásban létrehoztunk egy egyszerű megoldást, amely leegyszerűsíti a fejlesztési folyamatot, és lehetővé teszi a márkák számára az alkalmazások gyors és költséghatékony adaptálását és portolását” – mondta Martin Sprengseis-Kogler. A bluesource ügyvezető partnere hozzátette, örül, hogy vezető nemzetközi vállalkozásoknak, köztük a pénzügyi- és bankszektorban szereplőknek is segíthettek bevezetni őket a Huawei HMS ökoszisztémájába. Ez igazolja a rendszer biztonságát és stabilitását.

Egyre több vállalkozás döntött az SDK Choice használata mellett. Többek között az osztrák nemzeti televíziós szolgáltató, az ORF, a Raiffeisen bank, az osztrák szövetségi vasút, valamint az osztrák posta. Világszerte már több mint 60 vállalkozás használja a bluesource technológiáját és szakértelmét, hogy alkalmazásaikat sikeresen ültessék át HMS rendszerbe. Az SDK Choice emellett kiegészíti a Huawei által kifejlesztett, meglévő bővítményeket, hogy segítsen a fejlesztőknek átalakítani és adaptálni az alkalmazásokat a HMS ökoszisztémához.

A Choice SDK erről a linkről tölthető le, dokumentációval együtt. 

 

 

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    2024.05.03
    | PhoneArena
    Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.