Ne aggódj a frissítések miatt!

2020.08.19| Android Authority

A Huawei szerint az amerikai licenc visszavonása nem érinti a meglévő telefonokat.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cég megígérte, hogy továbbra is biztosítja az Android frissítéseket a meglévő eszközeihez. A Huawei nem igazán foglalkozott az amerikai engedélyek hosszú lejáratának következményeivel. A társaság egyik Twitter felhasználójának válaszolt arra a kérdésre, hogy a meglévő telefonjaihoz a Google szolgáltatásaival együtt frissítik-e a szoftvert.

Ne aggódj a frissítések miatt!

Biztosítva egy Huawei Nova 5T felhasználót, a tweetben a vállalat szóvivője megjegyezte, hogy a legújabb fejlesztéseknek „nincs hatása” a meglévő telefonokra. A kínai telefongyártó azt is megígérte, hogy továbbra is frissíti a meglévő eszközöket.

Nem világos azonban, hogy a meglévő GMS-sel rendelkező Huawei telefonok kapnak-e frissítéseket a Google Play alkalmazásokról és szolgáltatásokról. Ezeket általában a Google közvetlenül hajtja végre, viszont a Huawei már nem rendelkezik engedéllyel üzleti vállalkozás folytatására a keresőóriással.

Ne aggódj a frissítések miatt!

Elképzelhető, hogy az operációs rendszer és a biztonsági frissítések, amelyekre a Huawei hivatkozik, az Android nyílt forráskódú projektjén keresztül érkeznek. A cégnek határozottan jobban tisztáznia kellene a felhasználók felé terveit, mert a pánikkeltés elkezdődött. MIndeközben a Google hallgat az ügyről.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei