Rose Goldban is kérhető lesz az iPhone 13 Pro

2021.08.23| Phone Arena

A most kapott képek tanúsága szerint az Apple iPhone 13 Pro új rózsaarany színben is piacra kerül.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A kiszivárogtató Majin Bu Twitteren tett közzé képeket az iPhone 13 Pro rózsaarany színű verziójáról. A fényképeket az iPhone 13 Pro Max mérnöki vázlata egészíti ki. Ez nem a végleges verzió, kissé úgy néz ki, mint egy sietve összerakott darab.

Külsőre egyezik a már kiszivárgott dummyval és az eddig látott tokokkal is kompatibilisnek tűnik a nagyobb és vastagabb fényképezőgép púppal együtt. A sziget most is közelebb fekszik a szélhez.

Bár pletykákat már olvashattunk arról, hogy az Apple készül a Pro modell esetében Rose Gold árnyalattal, a képeken látható darab sötétebb mint amit a vállalat használni szokott.

A cég várhatóan nem sok változtatást hoz az új iPhone-ok esetében, a kamera frissítése az egyik olyan dolog, amire számíthatnak a rajongók és ez az iPhone 13-at az év legjobb telefonjává teheti.

A Pro változatok állítólag jobb, 6 elemes ultraszéles lencsével érkeznek, autofókusszal együtt. Az iPhone 13 Pro szintén megkapja az iPhone 12 Pro Max‌ érzékelőváltás-stabilizációs technológiáját és telefotó modulját. Két új video funkció is várható.

Az új telefonok előlapja enyhe frissítést kap kisebb notch formájában és összességében egy kicsit vastagabbak lesznek, hogy helyet biztosítsanak a nagyobb akkumulátoroknak. A híresztelések közé tartozik az új Apple A15 Bionic chip, a LiDAR érzékelők minden modellben, valamint a 120Hz-es ProMotion technológia és 1 TB tárolási lehetőség a Pro verziókban.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.