Speed Test G: iPhone 13 Pro vs Galaxy S21 Ultra

2021.10.12| Android Authority

Az Apple ismét nyers gyorsasággal nyomul előre és a porban hagyja az Android szupertelefont. Vagy mégsem?

Ami a nyers teljesítményt illeti a mobil processzorokban, az Apple viszi a prímet. Saját fejlesztésű AX Bionic lapkakészlete következetesen megküzd más, az Android rendszer számára készült gyártók chipjeivel. Az új iPhone 13 sorozat bevezetésével kíváncsiak voltunk arra, hogy hogyan néz ki egy iPhone 13 Pro és Samsung Galaxy S21 Ultra összecsapás a Speed Test G-ben.

Speed Test G: iPhone 13 Pro vs Galaxy S21 Ultra

Nagy eséllyel senki nem lepődik meg, hogy az iPhone A15 Bionic megsemmisítette a Qualcomm Snapdragon 888-at, amely a Galaxy S21 Ultrában található. Minden mutatóban az iPhone több másodperccel gyorsabb volt, nem volt szoros mérkőzés.

Érdekes egyébként, hogy a Snapdragon 888 nagyon jól teljesít a tavalyi Apple chiphez, az A14 Bionichoz képest (az iPhone 13 sorozattal majd a januárban érkező Galaxy S22 családot lesz érdemes összehasonlítani). Elméletileg a Snapdragon 898 (amelyről feltételezzük, hogy a neve lesz) 2022-ben megfelelhet vagy akár meg is haladhatja az A15-öt.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Szokás szerint ne feledd, hogy a nyers sebesség nem minden. Ez az iPhone 13 Pro és a Samsung Galaxy S21 Ultra összecsapás valószínűleg nem fogja túlságosan megingatni a vásárlókat, mivel az egyik kiválasztása a másikhoz képest operációs rendszerek cseréjét is igényli. Továbbá ne felejtsük el, hogy sok mindent nem lehet csinálni egy iPhone-nal, például a magas szintű játékemulációt. A világ összes feldolgozóereje nem tud segíteni.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei