Az iPhone 12 lealázta a Note20 Ultrát

2020.11.26| Android Authority

A sebességteszten az Apple iPhone 12 egyértelmű különbséggel látványosan megelőzte a Samsung Galaxy Note20 Ultra modelljét.

A CPU és GPU tesztek során folyamatosan gyorsabb volt az iPhone 12, nagy eséllyel ennyit számít az Apple 5 nm-es A14 Bionic chipsetje. Az Androidos telefonok között a Note20 Ultra nem véletlen az egyik legjobb okostelefon, hatalmas kijelzőt, kiváló kamerákat és nagy memóriát biztosít, de vajon mennyire állja meg a helyét az Apple mainstream modelljéhez képest? Nos, úgy tűnik, nem igazán.

Gary Sims egy mindennapi használatot imitáló Speed Test G teljesítményértékelésében nem szerepelt jól a Samsung szörnyetege. Az Apple mobilja a CPU tesztben 32.5 másodperc alatt végzett, szemben a Note20 Ultra 38 másodpercével, de a grafikus processzorok és vegyes tesztek során is egyértelműen az iPhone 12 vitte a prímet annak ellenére, hogy a képeket nagyobb felbontásban vitte (a Note full HD-ra állítottan vitte végig a tesztet). Az iPhone 12 1:03 alatt fejezte be a sebességtesztet, a Note 20 pedig 14 másodperccel később.

Az iPhone 12 lealázta a Note20 Ultrát

Több benchmarkkal szemben a Speed Test G elsősorban a telefon alkalmazásainak futtatására összpontosít, szemben a betöltési idővel, hiszen a memória és a tárolási sebesség helyett a mindennapi életet a feldolgozási teljesítmény valódi tesztje mutatja legjobban. Itt ismét az látható, hogy az Apple milyen jó munkát végzett az A14 Bionic chippel és az iOS-sel, szemben az Androidot futtató Snapdragon 865 Plus-szal.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az A14 az első, sorozatgyártásba került 5 nm-es chip, ezzel szemben a Snapdragon 865 Plus a kevésbé hatékony 7 nm-es kialakítással készült. Bár a CPU architektúrája és az operációs rendszer szerepet játszhat, nem kétséges, hogy az Apple előnyben van az újabb technológiák terén.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei