Viszik az iPhone 12-ket, mint a cukrot

2021.01.07| GSM Arena
Címkék:

iPhone 12

,

USA


Az Egyesült Államokban nagyobb a kereslet az Apple iPhone 12 család iránt, mint az elődre volt.

A Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) hétfőn közzétette a legfrisebb, iPhone 12 sorozatra vonatkozó értékesítési jelentését. Az adatok azt mutatják, hogy a négy új modell együttesen az októberi-novemberi összes amerikai iPhone értékesítés 76%-át tette ki.

Viszik az iPhone 12-ket, mint a cukrot

iPhone eladások alakulása az USA-ban

A tavalyi iPhone 11 sorozat az iPhone összes eladásának 69%-át adta ugyanebben az időszakban. A felmérés kevésbé reprezentatív, ugyanis 243 amerikai Apple ügyfélen alapult, akik közvetlenül a 12-es sorozat bevezetése után vásároltak iPhone-t.

A várakozásoknak megfelelően az Apple iPhone 12 volt a legkeresettebb és az összes eladás 27%-át adta az adott időszakban. Érdekes mód ez jelentősen elmarad a tavalyi iPhone 11-től, amely egyedül vitte az iPhone összes eladásának 39%-át ugyanebben az időszakban.

Viszik az iPhone 12-ket, mint a cukrot

Az iPhone 12 modelljei keresettebbek a 11-nél az Egyesült Államokban

Még az Apple számára is meglepetés lett, hogy az iPhone 12 mini alulteljesített a család többi tagjához képest, mivel csak az eladások 6%-át tudta megszerezni, ettől mindenki többet várt volna. A CIRP szerint a most kedvezményes iPhone 11 és iPhone 11 XR modellek, valamint a megfizethető és kompakt iPhone SE 2020 együtt az okai a iPhone 12 mini korlátozott fogyasztói érdeklődésében.

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Milyen gyakran cseréli a telefonját?


pár havonta
évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei