Samsung Galaxy Note: Ice Cream Sandwich-csel?

2012.03.28| Engadget

A Samsung amerikai Facebook oldalán látható a gyártó jelenlegi legnagyobb kijelzõvel ellátott telefonja, a Galaxy Note, ezúttal Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerrel.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Samsung amerikai Facebook oldalán látható a gyártó jelenlegi legnagyobb kijelzõvel ellátott telefonja, a Galaxy Note, ezúttal Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerrel. Bár már csak hónapokra vagyunk az Android 5.0 Jelly Bean bemutatótól, még az ICS sem jelent meg minden támogatott modellre, minden gyártó komoly késéseket kénytelen bejelenteni, a fejlesztések a jelek szerint nagyon nem az elvártak szerint alakulnak. A Samsung Galaxy Note elvileg 2012 elsõ negyedévében kellene megkapja az Ice Cream Sandwich frissítést, azonban ezt eltolták a második negyedévre. Ezért is meglepõ, hogy a cég amerikai Facebook oldalán állítólag már ICS-vel látható a Note. A képet jobban megnézve egyébként inkább a pletyka kategóriába sorolnánk a kapott információt, ugyanis a gyári ICS ugyan így néz ki – hol a kötelezõ TouchWiz? –, ám ezt egy külsõ launcherrel bármikor összedobja egy kevésbé gyakorlott felhasználó is pillanatok alatt, míg a status bar egyértelmûen Gingerbread rendszert takar…A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei