Samsung Galaxy Note: Ice Cream Sandwich-csel?

2012.03.28| Engadget

A Samsung amerikai Facebook oldalán látható a gyártó jelenlegi legnagyobb kijelzõvel ellátott telefonja, a Galaxy Note, ezúttal Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerrel.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Samsung amerikai Facebook oldalán látható a gyártó jelenlegi legnagyobb kijelzõvel ellátott telefonja, a Galaxy Note, ezúttal Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerrel. Bár már csak hónapokra vagyunk az Android 5.0 Jelly Bean bemutatótól, még az ICS sem jelent meg minden támogatott modellre, minden gyártó komoly késéseket kénytelen bejelenteni, a fejlesztések a jelek szerint nagyon nem az elvártak szerint alakulnak. A Samsung Galaxy Note elvileg 2012 elsõ negyedévében kellene megkapja az Ice Cream Sandwich frissítést, azonban ezt eltolták a második negyedévre. Ezért is meglepõ, hogy a cég amerikai Facebook oldalán állítólag már ICS-vel látható a Note. A képet jobban megnézve egyébként inkább a pletyka kategóriába sorolnánk a kapott információt, ugyanis a gyári ICS ugyan így néz ki – hol a kötelezõ TouchWiz? –, ám ezt egy külsõ launcherrel bármikor összedobja egy kevésbé gyakorlott felhasználó is pillanatok alatt, míg a status bar egyértelmûen Gingerbread rendszert takar…A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei