Lenyűgöző iPhone 13 háttérképek

2021.11.25| 9to5mac

Ezek a lenyűgöző iPhone 13 háttérképek hihetetlen részletességgel mutatják be iPhone-ja belsejét

Ha új háttérképet keres iPhone-jához, akkor nézze meg a The Basic Apple Guy egy új sematikus háttérkép-gyűjteményét, amelyek egyszerűen gyönyörűek. Ezeket a háttérképeket úgy tervezték, hogy bemutassák az iPhone-ban megbúvó „szorosan integrált alkatrészek bonyolult belső hálózatát”.

 

Ezeket az úgynevezett sematikus háttérképeket az iFixit munkatársaitól származó l röntgenfelvételek alapján hozták létre. A The Basic Apple Guy egy blogbejegyzésében elmagyarázza a háttérképek létrehozásának fárasztó folyamatát.

 Lenyűgöző iPhone 13 háttérképek

Az iPhone 13 Pro és 13 Pro Max vázlatait nagyon-nagyon fáradságosan készítették el a Sketch-en belül, az iFixit háttérkép segítségével, amely útmutatásként szolgál arra, hogy pontosan hová kell helyezni az egyes alkatrészeket. Tranzisztorról tranzisztorra, csavarról csavarra, ezek a háttérképek lassan, sok óra alatt életre keltek. Innentől kezdve a projekteket a Pixelmatorba importálták, hogy különféle lenyűgöző variációkat hozzanak létre. És miután elkészült az iPhone 13 Pro háttérképe, egy második 13 Pro Max projektet hoztak létre a semmiből. Bár sok azonos alkatrészt használnak, az alkatrészek mérete és elhelyezése megkövetelte a projekt teljes újjáépítését.

 

Nyolc különböző dizájn közül választhat: fekete, röntgen, naplemente, pala, neonkék, M1, kártya és tervrajz. A háttérképeket az Apple iPhone 13 Pro és az Apple iPhone 13 Pro Max készülékekhez tervezték, de jól működnek az Apple iPhone 13 és Apple iPhone 13 mini készülékekkel is.

 

A háttérképeket a The Basic Apple Guy webhelyéről tölthetőek le. Egyszerűen mentse el őket a Fotók könyvtárába, kapcsolja ki a Perspektivikus nagyítást, és méretezze át a háttérképet, hogy illeszkedjen az iPhone kijelzőjének szegélyeihez.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei