Nagy iPhone 13 szivárgás érkezett

2021.03.03| 91mobiles

A legfrissebb hírek szerint továbbra is várni kell a bekapcsológombba szerelt Touch ID-ra.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A legújabb iPhone 13 széria várhatóan szeptemberben fog megjelenni. A legfrissebb szivárgás Ming-Chi Kuo-nak köszönhető, aki elmondta, hogy a közelgő iPhone 13 sorozat hasonló lesz a jelenlegi 12-es szériához, vagyis ugyanúgy négy telefonból fog állni és a 12-es okostelefonok képernyőméretei is maradnak.

Ez annyit jelent, hogy még egy évig biztosan marad az 5,4 hüvelykes mini modell, holott az iPhone 12 mini nem produkált olyan jó eladási számokat, mint amit vártak tőle. Kuo azt is elmondta, hogy az összes iPhone 13 úgynevezett „villámcsatlakozóval” fog rendelkezni, és ezzel az Apple továbbra is elutasítja a C típusú USB portot.

Nagy iPhone 13 szivárgás érkezett

Kiderült, hogy az iPhone 13 Pro és 13 Pro Max kijelzői energiatakarékos LTPO technológiát fognak használni és támogatják a 120Hz-es frissítési gyakoriságot, akárcsak az iPad Pro ProMotion. A kamerákra is nagyobb hangsúlyt fektetnek, különösen az iPhone 13 Pro és 13 Pro Max esetében, továbbfejlesztett ultraszéles látószögű kamerát fognak kapni.

A piac arra számít, hogy az Apple elhagyja a Lightning portot az USB-C érdekében és a bekapcsológombba Touch ID-t szerelnek. A legfrissebb felmérések szerint a jelenlegi ütemtervben nincs benne a két új specifikáció.

Nagy iPhone 13 szivárgás érkezett

Az információ áradat kitért az akkumulátorra is, miszerint az iPhone 13 nagyobb kapacitású akkut fog tartalmazni az iPhone 12-höz képest. Ennek következtében a telefonok súlya megnő, viszont a valamit valamiért elven vannak. A magasabb frissítési gyakoriságú képernyőhöz nagyobb kapacitásra van szükség. A Qualcomm 5G modemje 5nm-es X60M-re fog frissülni, a LIDAR pedig csak az iPhone 13 Pro és a 13 Pro Max számára lesz elérhető.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei