Nagy iPhone 13 szivárgás érkezett

2021.03.03| 91mobiles

A legfrissebb hírek szerint továbbra is várni kell a bekapcsológombba szerelt Touch ID-ra.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A legújabb iPhone 13 széria várhatóan szeptemberben fog megjelenni. A legfrissebb szivárgás Ming-Chi Kuo-nak köszönhető, aki elmondta, hogy a közelgő iPhone 13 sorozat hasonló lesz a jelenlegi 12-es szériához, vagyis ugyanúgy négy telefonból fog állni és a 12-es okostelefonok képernyőméretei is maradnak.

Ez annyit jelent, hogy még egy évig biztosan marad az 5,4 hüvelykes mini modell, holott az iPhone 12 mini nem produkált olyan jó eladási számokat, mint amit vártak tőle. Kuo azt is elmondta, hogy az összes iPhone 13 úgynevezett „villámcsatlakozóval” fog rendelkezni, és ezzel az Apple továbbra is elutasítja a C típusú USB portot.

Nagy iPhone 13 szivárgás érkezett

Kiderült, hogy az iPhone 13 Pro és 13 Pro Max kijelzői energiatakarékos LTPO technológiát fognak használni és támogatják a 120Hz-es frissítési gyakoriságot, akárcsak az iPad Pro ProMotion. A kamerákra is nagyobb hangsúlyt fektetnek, különösen az iPhone 13 Pro és 13 Pro Max esetében, továbbfejlesztett ultraszéles látószögű kamerát fognak kapni.

A piac arra számít, hogy az Apple elhagyja a Lightning portot az USB-C érdekében és a bekapcsológombba Touch ID-t szerelnek. A legfrissebb felmérések szerint a jelenlegi ütemtervben nincs benne a két új specifikáció.

Nagy iPhone 13 szivárgás érkezett

Az információ áradat kitért az akkumulátorra is, miszerint az iPhone 13 nagyobb kapacitású akkut fog tartalmazni az iPhone 12-höz képest. Ennek következtében a telefonok súlya megnő, viszont a valamit valamiért elven vannak. A magasabb frissítési gyakoriságú képernyőhöz nagyobb kapacitásra van szükség. A Qualcomm 5G modemje 5nm-es X60M-re fog frissülni, a LIDAR pedig csak az iPhone 13 Pro és a 13 Pro Max számára lesz elérhető.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei