Öt kütyüt hoz a Galaxy Unpacked

2020.07.21| Android Authority

A dél-koreai gyártó augusztus ötödikén, a Galaxy Unpacked eseményen legalább öt készüléket mutat be.

TM Roh, a Samsung vezérigazgatója és egyben a mobilkommunikációért felelős vezetője megerősítette, hogy öt „erős” eszközt hoz a Galaxy Unpacked esemény augusztus elején. Bemutatkozik a Samsung Galaxy Note 20 sorozat, de láthatjuk a Samsung Galaxy Z Fold 2 összehajtható telefont, a Samsung Galaxy Buds vezetékmentes fülest és a Samsung Galaxy Watch 3 okosórát, a kínálat új tagjait.

A jelenlegi helyzetben nem lesz hatalmas meglepetés talán a bejelentés, ugyanis szinte minden kiderült az érkező modellekről, idén sem volt jó a gyártó titoktartásban. A show-t a Note 20 sorozat fogja vinni, ezek 6.7, illetve 6.9 col képátlóval mutatkoznak be, a hátlapi kamerák kiemelkedő betétben foglalnak helyet. Ezek a blokkok 108 megapixeles fő érzékelőt tartalmazhatnak a Plus és az Ultra modelleken, utóbbiban 12 megapixeles ultraszéles kamera és 13 megapixeles periszkópos optika is helyet foglalhat.

A Note 20-ak várhatóan a Galaxy S20 családból kölcsönöznek több hardvert, úgymint a Snapdragon 865 chipset, 12 gigabájt RAM vagy éppen a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó. Akkumulátorból nagy kapacitást várhatunk, az alap Note 20 4.300 mAh-val érkezik és igazi zászlóshajókhoz méltóan legalább 256 gigabájt tárhelyet hoznak.

A Note 20-akon kívül azonban még izgalmasabb készülékeket is várhatunk. A Galaxy Z Fold 2 az eredeti finomított változata lesz jóval nagyobb, 6.2 colos előlapi kijelzővel, a belső megjelenítő 120Hz-es, 7.7 col képátlóval rendelkező dupla összeállítás.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A viselhető kiegészítőket a Galaxy Buds Live hozza bab kialakítással, aktív zajszűréssel és beépített fitnesz követéssel, valamint a Galaxy Watch 3 okosóra biztosítja, utóbbi csúcskategóriás okosóra lesz valamivel kisebb méretben az elődhöz képest és funkciókkal a Watch Active 2-ből. Ennek megfelelően a Watch 3 vérnyomásmérést és EKG funkciókat is biztosít a GPS és a pulzusszám figyelése mellett.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.