Megérkezett! Mérj EKG-t Samsung okosóráddal!

2021.02.24| SamMobile

EKG és vérnyomásmérésre már tényleg használható a Samsung két okosórája, a Watch 3 és a Watch Active 2.

A Samsung Galaxy Watch Active 2 és a Galaxy Watch 3 tulajdonosok, akik abban a reményben vásárolták az órájukat, hogy valamikor vérnyomás- és EKG-mérésre használhatók, örömmel tapasztalhatják, hogy a két funkció már hivatalosan is elérhető. Legalábbis akkor, ha a 31 ország egyikében él, amelyről a Samsung megerősítette, hogy ebben a hónapban megkapja ezeket a funkciókat.

Megérkezett! Mérj EKG-t Samsung okosóráddal!

Az országok teljes listája Ausztria, Belgium, Bulgária, Chile, Horvátország, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Izland, Indonézia, Írország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, az Egyesült Arab Emírségek és az Egyesült Királyság.

A Samsung Health Monitor alkalmazás teszi lehetővé a vérnyomás és az EKG mérését, már letölthető a Galaxy Store-ból ezeken a piacokon. Ha bármelyik óra tulajdonosa vagy, akkor le kell tölts egy szoftverfrissítést is, mielőtt megkezdenéd az app használatát. A frissítés már elérhető, ha még nem kaptad meg, manuálisan ellenőrizheted a frissítést a Galaxy Wearable alkalmazásból.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Megérkezett! Mérj EKG-t Samsung okosóráddal!

A vérnyomásmérés megkezdéséhez kalibrálni kell a Galaxy Watch Active 2 / Galaxy Watch 3 készüléket egy dedikált vérnyomásmérővel. A folyamat magában foglalja a vérnyomás mérését mind az órával, mind a vérnyomásmérővel háromszor és az utóbbitól kapott értékeket be kell írni a Samsung Health Monitor alkalmazásba. Természetesen kihagyhatod ezt a lépést úgy, hogy te adod hozzá az értékeket anélkül, hogy tényleges vérnyomásmérőt használnál, de ettől az óra eredményei meglehetősen pontatlanok lesznek.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei