Megérkezett! Mérj EKG-t Samsung okosóráddal!

2021.02.24| SamMobile

EKG és vérnyomásmérésre már tényleg használható a Samsung két okosórája, a Watch 3 és a Watch Active 2.

A Samsung Galaxy Watch Active 2 és a Galaxy Watch 3 tulajdonosok, akik abban a reményben vásárolták az órájukat, hogy valamikor vérnyomás- és EKG-mérésre használhatók, örömmel tapasztalhatják, hogy a két funkció már hivatalosan is elérhető. Legalábbis akkor, ha a 31 ország egyikében él, amelyről a Samsung megerősítette, hogy ebben a hónapban megkapja ezeket a funkciókat.

Megérkezett! Mérj EKG-t Samsung okosóráddal!

Az országok teljes listája Ausztria, Belgium, Bulgária, Chile, Horvátország, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Izland, Indonézia, Írország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, az Egyesült Arab Emírségek és az Egyesült Királyság.

A Samsung Health Monitor alkalmazás teszi lehetővé a vérnyomás és az EKG mérését, már letölthető a Galaxy Store-ból ezeken a piacokon. Ha bármelyik óra tulajdonosa vagy, akkor le kell tölts egy szoftverfrissítést is, mielőtt megkezdenéd az app használatát. A frissítés már elérhető, ha még nem kaptad meg, manuálisan ellenőrizheted a frissítést a Galaxy Wearable alkalmazásból.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Megérkezett! Mérj EKG-t Samsung okosóráddal!

A vérnyomásmérés megkezdéséhez kalibrálni kell a Galaxy Watch Active 2 / Galaxy Watch 3 készüléket egy dedikált vérnyomásmérővel. A folyamat magában foglalja a vérnyomás mérését mind az órával, mind a vérnyomásmérővel háromszor és az utóbbitól kapott értékeket be kell írni a Samsung Health Monitor alkalmazásba. Természetesen kihagyhatod ezt a lépést úgy, hogy te adod hozzá az értékeket anélkül, hogy tényleges vérnyomásmérőt használnál, de ettől az óra eredményei meglehetősen pontatlanok lesznek.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei