Olvass el mindent a Galaxy Buds Pro-ról!

2020.12.22| SamMobile

Amit csak tudtunk, összegyűjtöttünk a hamarosan érkező Samsung Galaxy Buds Pro fülhallgatóról.

Az egyelőre nem tiszta, hogy a Galaxy Buds Live által bevezetett forma visszatér-e valaha, de a Samsung hamarosan megjelenő fülhallgató párosa, a Galaxy Buds Pro nem ugyanazzal a dizájnnal rendelkezik. Az újdonság fülbe épített kialakítással rendelkezik és a Samsung második vezeték nélküli fülhallgatója lesz, amely az ANC-vel (aktív zajszűréssel) büszkélkedhet, de a fülbe épített kialakításra való tekintettel az ANC-t ezúttal lényegesen hatékonyabb lesz.

Az ANC-n kívül a Galaxy Buds Pro várhatóan továbbfejlesztett környezeti üzemmóddal és jobb hangminőséggel is büszkélkedhet. Az izzadás elleni kialakítás, a vezeték nélküli töltés támogatása és az érintésvezérlők jelenléte igen jól hangzik.

A Galaxy Buds Pro újdonsága a videók 3D térbeli audio módja lesz. Fejkövetéssel élénk, magával ragadó hangot ad ki minden irányból, legalábbis egy nemrégiben történt szivárgás szerint. Ez lehet az egyetlen olyan funkció, amely okot adhatott a Samsungnak arra, hogy a „Pro” monikert új fülhallgatóihoz használja.

A Galaxy Buds Pro töltőtokja egy 500 mAh-s akkumulátort rejt 2,5W-os töltéssel és USB-C porttal. Korábban olvashattunk olyat, hogy minden fülhallgató 60 mAh-s akkumulátort kap, ami logikus lenne, de egyelőre nincs erős bizonyíték arra, hogy ez igaz lenne. Az FCC dokumentumai szerint a Galaxy Buds Pro Bluetooth 5.0-val rendelkezik, nem pedig Bluetooth 5.1-vel.

Ami a Galaxy Buds Pro küllemét illeti, úgy tűnik, inkább a Galaxy Budsból és a Galaxy Buds+ -ból merítettek ihletet, mintsem a Galaxy Buds Live-ból. A Samsung új színválasztékot készít a Galaxy Buds Pro készülékhez, hogy megfeleljen a Galaxy S21 sorozatnak. A füldugók Phantom Silver, ibolya és fekete színben lesznek kaphatók, amint az a kiszivárgott sajtófotókon is látható.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Amikor néhány hónappal ezelőtt megjelent a Galaxy Buds Live, az ára magasabb volt, mint a Galaxy Buds+ esetében. Hasonlóképpen, a Galaxy Buds Pro többe kerülhet, mint a bab alakú fülhallgatók.

A legfontosabb európai piacokon a Samsung Galaxy Buds Pro állítólag 229 EUR-s árcédulával kerül a polcokra, ami 20 EUR-val drágábbá tenné őket a Buds Live-nál. Természetesen most hozzáadódik a 3D térhangzás és talán az ANC jobban működik, mint korábban, így az áremelkedés akkor is indokolt lehet. A Galaxy Buds Pro-t január 14-én kell bemutatni a Galaxy S21 sorozat mellett.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.