Retro kinézetű tokot kapott a Galaxy Bud Pro

2021.01.21| SamMobile

A Samsung nosztalgiával teli flipes telefontokba rejtette a Galaxy Buds Pro fülest.

A Samsung új Galaxy Buds Pro fülhallgatói különleges bánásmódban részesülnek Dél-Koreában, ahol a cég bemutott néhány olyan kiegészítőt, amelyek mindenképpen nosztalgiát váltanak ki, különösen a 90-es évek gyerekei számára. Azok az ügyfelek, akik a Galaxy Buds Pro-t a Samsung koreai online üzletéből vásárolják, egyedi tokba csomagolhatják a töltőtokot, amely hasonlít a Samsung régi flip telefonjaira.

Retro kinézetű tokot kapott a Galaxy Bud Pro

Az ügyfelek választhatnak az Anycall T100 vagy az Anycall E700 borító közül, mindkettő hasonlít a régi, azonos nevű flipes kialakítású telefonokra. A Samsung SGH-T100-ot 20 évvel ezelőtt, 2001-ben mutatták be, az SGH-E700-ot pedig pár évvel később adták ki. Mindketten a funkciós flip-telefonok korszakához tartoznak és jóval azelőtt megszüntették őket, hogy az okostelefonok még létező termékké váltak volna.

Retro kinézetű tokot kapott a Galaxy Bud Pro

Nyilvánvaló, hogy ezekben az esetekben nincs GSM képesség vagy intelligens funkció és a kamera, valamint a kijelzők díszek. Minden tok átszámítva 30 dollárt kóstál, de a Samsung ingyen adja őket a koreai Galaxy Buds Pro korai vásárlóinak. Az Anycall T100 tok mérete 91,31×58,18×32,78 mm, súlya 35 gramm. Az Anycall E700 változat 73,39×55,92×33,21 méretű és 40 grammra billenti a mérleget.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei