Retro kinézetű tokot kapott a Galaxy Bud Pro

2021.01.21| SamMobile

A Samsung nosztalgiával teli flipes telefontokba rejtette a Galaxy Buds Pro fülest.

A Samsung új Galaxy Buds Pro fülhallgatói különleges bánásmódban részesülnek Dél-Koreában, ahol a cég bemutott néhány olyan kiegészítőt, amelyek mindenképpen nosztalgiát váltanak ki, különösen a 90-es évek gyerekei számára. Azok az ügyfelek, akik a Galaxy Buds Pro-t a Samsung koreai online üzletéből vásárolják, egyedi tokba csomagolhatják a töltőtokot, amely hasonlít a Samsung régi flip telefonjaira.

Retro kinézetű tokot kapott a Galaxy Bud Pro

Az ügyfelek választhatnak az Anycall T100 vagy az Anycall E700 borító közül, mindkettő hasonlít a régi, azonos nevű flipes kialakítású telefonokra. A Samsung SGH-T100-ot 20 évvel ezelőtt, 2001-ben mutatták be, az SGH-E700-ot pedig pár évvel később adták ki. Mindketten a funkciós flip-telefonok korszakához tartoznak és jóval azelőtt megszüntették őket, hogy az okostelefonok még létező termékké váltak volna.

Retro kinézetű tokot kapott a Galaxy Bud Pro

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Nyilvánvaló, hogy ezekben az esetekben nincs GSM képesség vagy intelligens funkció és a kamera, valamint a kijelzők díszek. Minden tok átszámítva 30 dollárt kóstál, de a Samsung ingyen adja őket a koreai Galaxy Buds Pro korai vásárlóinak. Az Anycall T100 tok mérete 91,31×58,18×32,78 mm, súlya 35 gramm. Az Anycall E700 változat 73,39×55,92×33,21 méretű és 40 grammra billenti a mérleget.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei