28 óra üzemidőt ígér a Galaxy Buds Pro

2020.12.27| 91 Mobiles

A Samsung Galaxy Buds Pro extra hosszú üzemidőt és IPX7 besorolást ígér sok más mellett.

Januárban várható a Samsung Galaxy Buds Pro piacra dobása, a zászlóshajó Samsung Galaxy S21 sorozat mellett. A hamarosan megjelenő TWS fülhallgató 20 százalékkal hosszabb akkumulátor-élettartammal rendelkezik az elődhöz képest. Emellett IPX7 besorolást, 11 mm-es meghajtót, 6,5 mm-es magas sugárzót hoz kettős hangszóróval. Extraként 35db-es zajszűrést is biztosít az ANC, kettős csatlakozást és IPX7 vízállóság támogatást.

28 óra üzemidőt ígér a Galaxy Buds Pro

A legfontosabb Samsung Galaxy Buds Pro specifikációkat Ishan Agarwal adta ki még a piacra dobás előtt, az újdonság megjelenése január 14-én várható a Samsung Galaxy S21 sorozat mellett. A legutóbbi Samsung Galaxy Buds Pro árszivárgás arra is utalt, hogy a pár drágább lehet, mint az év elején bemutatott Samsung Galaxy Buds Live. A szivárgások felfedték a Samsung Galaxy Buds Pro dizájnját és legfontosabb jellemzőit is, például az Aktív zajcsökkentést (ANC) és a 3D térbeli hangot.

28 óra üzemidőt ígér a Galaxy Buds Pro

Külön-külön, a tipster néhány nappal ezelőtt tweetelt, hogy a Samsung Galaxy Buds Pro nem rendelkezik a „Double Tap Edge paranccsal a hangerő beállításához”. Megosztotta azt is, hogy a fülhallgatók többszintű aktív zajcsökkentést, hangfelismerési funkciót, zökkenőmentes kapcsolatot és 3D térbeli hangot támogatnak fejkövetéssel. Ez utóbbi állítólag csak az Android 11 alapú OneUI 3.0 operációs rendszert futtató telefonokkal fog működni.

28 óra üzemidőt ígér a Galaxy Buds Pro

Más híresztelések szerint a Samsung Galaxy Buds Pro tartalmazhat speciális giroszenzorokat, Dolby Atmos, SoundAlive, testreszabható ANC funkciókat és négy hangerő-beállítást a környezeti üzemmódhoz. Valószínűleg mindegyik fülhallgató 61mAh akkumulátorral rendelkezik, míg a tokban egy 472mAh-s telep lesz megtalálható. A Budshoz tartozó alkalmazás a Find My Earbuds funkciót is támogatja, hogy segítsen megtalálni az elveszett fülhallgatókat. Ami a Samsung Galaxy Buds Pro árát illeti, Európában 229 euró körül várható.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei