Október 13-án jön az iPhone 12!

2020.10.07| AndroidAuthority
Címkék:

apple iphone 12


Október 13-án mutatják be az iPhone 12-t, az új Mac-et és néhány kiegészítőt!

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Már nem kell sokat várni az iPhone 12 sorozatra, mivel az Apple bejelentette, hogy az október 13-i eseményén bemutatják az okostelefonokat, illetve az ARM-alapú Mac laptopot és még néhány kiegészítőt. Várhatóan online közvetítésű rendezvényről lesz szó, amit élőben nyomon lehet majd követni.

A pletykák szerint olyan dizájnt fog kapni az iPhone 12, amire az iPhone X óta nem volt példa, ugyanis laposabb és keskenyebb kialakítású lesz. Ezeken túl méretbeli változások is történtek, mert a „mini” iPhone 12 egy 5,4 hüvelykes, az iPhone 12 és iPhone 12 Pro egy 6,1 hüvelykes, valamint a legnagyobb, az iPhone 12 Pro Max egy 6,7 hüvelykes kijelzőt fog kapni.

Ami a Mac frissítését illeti, nem teljesen tiszta még. Vélhetően az A14 processzor egyik változatát fogja használni, ami lehet az A14X is. További híresztelések keringenek arról, hogy ez lesz az első ARM-alapú Mac laptop. Több mint valószínű, hogy kiegészítők is érkezni fognak az október 13-i eseményre, mert már több forrás is közzétette, hogy készen áll az Apple legújabb fülhallgatója, az AirPods Studio, és egy kisebb és megfizethetőbb HomePod hangszóró is.

Ez a dátum, az Apple számára fontos lesz, mert ettől az eseménytől függ az is, hogy meg tudja-e tartani a versenyképességét például a Samsung-gal vagy a Google-lal szemben.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.