Be akarják tiltani az iPhone 12-t!

2023.09.14| 9to5 Mac

Az Apple vitatja azt az állítást, hogy az iPhone 12 átlépi a sugárzási határértéket.

Miközben az Apple bemutatta az iPhone 15-öt, az EU-ban a pártok azon dolgoztak, hogy az iPhone 12-t betiltsák. Az Agence Nationale des Fréquences (ANFR) francia felügyeleti csoport azt állította, hogy a hároméves telefon túllépi a törvényes sugárterhelési határértékeket.

A Reuters szerint németországi és spanyolországi fogyasztói csoportok ugyanezen okból kifolyólag szintén aggódtak az iPhone 12 miatt. Franciaországban az ANFR az iPhone 12 készülékek értékesítésének leállítását kérte, sőt, visszahívással fenyegetőzött, ha az Apple és más gyártók nem tesznek eleget a kérésnek.

Be akarják tiltani az iPhone 12-t!

Nem meglepő, hogy az Apple nem ért egyet azzal, hogy a 2020-as iPhone-jának hirtelen sugárterhelési problémája lenne. A Reuters így mutatja be az Apple tagadását:

“Az Apple közleményében azt írta, hogy a 2020-ban piacra dobott iPhone 12 készüléket több nemzetközi szervezet is tanúsította, hogy megfelel a globális sugárzási szabványoknak, hogy a francia ügynökségnek több Apple és harmadik fél laboratóriumi eredményt is átadott, amelyek bizonyítják a telefon megfelelőségét, és hogy vitatja a megállapításokat.”

Mi lesz tehát a következő lépés? A francia szabályozó hatóságok egy szoftverfrissítést várnak, amely orvosolja az aggályokat. Ennek elmulasztása fizikai visszahívást eredményezhet.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

És technikailag az Apple tegnap valóban kivette az iPhone 12-t a kínálatából, de csak azért, mert az iPhone 13 kiszorította onnan. Ez nem jelenti azt sem, hogy az iPhone 12 ne lenne továbbra is megvásárolható más gyártóknál. Az Apple-nek így vagy úgy, de meg kell oldania az aggályokat.

Személy szerint a legnagyobb kíváncsiságom az, hogy miért pont most? Ha az iPhone 12 nem felelt meg a sugárzási előírásoknak, nem lenne hiba ezeknek a szabályozóknak, hogy csak most vették észre?

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

2023.09.20
| Android Authority
Az iFixit csökkentette az iPhone 14 javíthatósági értékelését a korábbi 7-ről 4-re az elérhető maximális 10 pontból.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei