Be akarják tiltani az iPhone 12-t!

2023.09.14| 9to5 Mac

Az Apple vitatja azt az állítást, hogy az iPhone 12 átlépi a sugárzási határértéket.

Miközben az Apple bemutatta az iPhone 15-öt, az EU-ban a pártok azon dolgoztak, hogy az iPhone 12-t betiltsák. Az Agence Nationale des Fréquences (ANFR) francia felügyeleti csoport azt állította, hogy a hároméves telefon túllépi a törvényes sugárterhelési határértékeket.

A Reuters szerint németországi és spanyolországi fogyasztói csoportok ugyanezen okból kifolyólag szintén aggódtak az iPhone 12 miatt. Franciaországban az ANFR az iPhone 12 készülékek értékesítésének leállítását kérte, sőt, visszahívással fenyegetőzött, ha az Apple és más gyártók nem tesznek eleget a kérésnek.

Be akarják tiltani az iPhone 12-t!

Nem meglepő, hogy az Apple nem ért egyet azzal, hogy a 2020-as iPhone-jának hirtelen sugárterhelési problémája lenne. A Reuters így mutatja be az Apple tagadását:

“Az Apple közleményében azt írta, hogy a 2020-ban piacra dobott iPhone 12 készüléket több nemzetközi szervezet is tanúsította, hogy megfelel a globális sugárzási szabványoknak, hogy a francia ügynökségnek több Apple és harmadik fél laboratóriumi eredményt is átadott, amelyek bizonyítják a telefon megfelelőségét, és hogy vitatja a megállapításokat.”

Mi lesz tehát a következő lépés? A francia szabályozó hatóságok egy szoftverfrissítést várnak, amely orvosolja az aggályokat. Ennek elmulasztása fizikai visszahívást eredményezhet.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

És technikailag az Apple tegnap valóban kivette az iPhone 12-t a kínálatából, de csak azért, mert az iPhone 13 kiszorította onnan. Ez nem jelenti azt sem, hogy az iPhone 12 ne lenne továbbra is megvásárolható más gyártóknál. Az Apple-nek így vagy úgy, de meg kell oldania az aggályokat.

Személy szerint a legnagyobb kíváncsiságom az, hogy miért pont most? Ha az iPhone 12 nem felelt meg a sugárzási előírásoknak, nem lenne hiba ezeknek a szabályozóknak, hogy csak most vették észre?

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei