iPhone 12: 5G vagy 120Hz, esetleg mindkettő?!

2020.10.13| GsmArena

Több felvetés is született arról, hogy az Apple az iPhone 12 széria esetében melyiket választotta.

Több pletyka is felmerült az iPhone 12 képernyő frissítésével kapcsolatban, hogy valóban 120Hz-es lesz-e. Jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy nem, két forrás is ezt állítja, mind a kettő az áramellátásra hivatkozott.

Jon Prosser szerint az Apple egy vagy-vagy szituáció elé került vagyis, hogy legyen-e 5G támogatottságú az új széria, ami több energiát használ el, mint a 4G, vagy inkább 120Hz-es a kijelző, ami jóval nagyobb energiaigényű a 60Hz-nél. Amennyiben, mind a kettőt beszerelték volna, úgy az akkumulátor üzemideje túlságosan lerövidülne.

iPhone 12: 5G vagy 120Hz, esetleg mindkettő?!

A cupertinoi team az 5G mellett tette le a voksát, mert úgy vélik, ezzel könnyebb piacra dobni a készüléket. Manapság a gyorsabb internetkapcsolat reklámozása sokkal nagyobb érdeklődést kelt az emberekben, mint a 120Hz-es frissítési gyakorisággal járó előnyök.

Mivel az 5G modemek és az OLED képernyők is javulni fognak a fejlesztések hatására, így kevésbé lesz nagy energiaigényű, ezáltal akár még arra is van esély, hogy mind a kettőt megtalálhatjuk majd, viszont leghamarabb csak a 2021-es modellekben.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei