iPhone 12: 5G vagy 120Hz, esetleg mindkettő?!

2020.10.13| GsmArena

Több felvetés is született arról, hogy az Apple az iPhone 12 széria esetében melyiket választotta.

Több pletyka is felmerült az iPhone 12 képernyő frissítésével kapcsolatban, hogy valóban 120Hz-es lesz-e. Jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy nem, két forrás is ezt állítja, mind a kettő az áramellátásra hivatkozott.

Jon Prosser szerint az Apple egy vagy-vagy szituáció elé került vagyis, hogy legyen-e 5G támogatottságú az új széria, ami több energiát használ el, mint a 4G, vagy inkább 120Hz-es a kijelző, ami jóval nagyobb energiaigényű a 60Hz-nél. Amennyiben, mind a kettőt beszerelték volna, úgy az akkumulátor üzemideje túlságosan lerövidülne.

iPhone 12: 5G vagy 120Hz, esetleg mindkettő?!

A cupertinoi team az 5G mellett tette le a voksát, mert úgy vélik, ezzel könnyebb piacra dobni a készüléket. Manapság a gyorsabb internetkapcsolat reklámozása sokkal nagyobb érdeklődést kelt az emberekben, mint a 120Hz-es frissítési gyakorisággal járó előnyök.

Mivel az 5G modemek és az OLED képernyők is javulni fognak a fejlesztések hatására, így kevésbé lesz nagy energiaigényű, ezáltal akár még arra is van esély, hogy mind a kettőt megtalálhatjuk majd, viszont leghamarabb csak a 2021-es modellekben.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei