Nem SGS3, hanem Samsung Galaxy M lesz az i9300

2012.03.29| GSM Arena

A régi pletykák a Samsung i9300 modellt egyértelműen a Galaxy S III készülékkel tették egyenlővé, azonban kiderült, hogy ezt a számot a Galaxy M kapja meg.

A régi pletykák a Samsung i9300 modellt egyértelműen a Galaxy S III készülékkel tették egyenlővé, azonban kiderült, hogy ezt a számot a Galaxy M kapja meg. Az M a mid-range, tehát a középkategóriát jelenti, ennek megfelelően nem csúcskategóriás telefonról beszélünk. A GSM Arena információi szerint a modell egy igen egyedi funkcióval felvértezve kerül majd piacra, ez pedig a szemmozgás-követés, tehát amint a Galaxy M érzékeli, hogy a kijelzőre veti a felhasználó a tekintetét, bekapcsolja a háttérvilágítást. Ezen kívül ugyanezzel a módszerrel állítható az automatikus képernyőforgatás is, mindez pedig nagyon futurisztikusan hangzik. Szintén jövőbe mutató opció az automatikus hívás is, ennek aktiválásához egy üzenet elolvasása után elég a telefont a fülhöz tenni, amely ezt érzékelve felhívja az SMS küldőjét. Ami a tudáslistát illeti, egy kétmagos, 1.4 gigahertzes Samsung Exynos processzort, 1 gigabájt RAM-ot, egy 4 colos, 720p felbontású AMOLED érintőkijelzőt, valamint Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszert várnak a rajongók. Több, egymástól független forrás is május közepi piacra kerülést vetít előre a Galaxy M-mel kapcsolatban.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ezek a régebbi Samsungok kapják meg a Galaxy S23 kamerafunkcióit

Ezek a régebbi Samsungok kapják meg a Galaxy S23 kamerafunkcióit

2023.04.12
| Phone Arena
A Galaxy S23 sorozat számos új kamerafunkcióval érkezett az év eleji megjelenésekor, de a régebbi Samsung telefonok is megkapják az említett funkciókat.
iPhone X: kezdődjön a klónháború!

iPhone X: kezdődjön a klónháború!

2017.12.16
| Phone Arena
A kínaiak régen mindig arról voltak híresek, hogy egy az egyben másolták le egy-egy gyártó mobilját.
Vajon megkapod az Android 10 frissítést?

Vajon megkapod az Android 10 frissítést?

2019.09.19
| GsmArena
Megjelent egy lista az Android 10 frissítésre jogosult Samsungokról!
Olcsó Samsung tablet S Pennel

Olcsó Samsung tablet S Pennel

2019.03.29
| XDA Developers
Megjelent a Samsung Galaxy Tab A (2019), középkategóriás áron, viszont ceruzával.