Négy előny, amely a használt laptopok mellett szól

2021.05.14| (x)

Félsz a használt laptop, illetve használt számítógép megvásárlásától? Semmi okod rá!

Csak arra figyelj, hogy megbízható webshopnál vásárold meg az eszközt. Mutatunk négy előnyt, amelyek miatt megéri számodra szétnézni a használt gépek között!

  1. Prémium kiszolgálás

Kezdjük egy olyan előnnyel, amely nem is a gépeket érinti, hanem a vásárló kiszolgálásáról szól. Ez egy olyan cégnél, mint a hasznaltlaptop.eu webáruházat működtető Star Elektro Kft., prémiumszintű. Mire kell gondolni? A világszinten is elismert gyártók legjobb gépeit kínálják eladásra. Évek óta ugyanazokkal a megbízható külföldi beszállítókkal dolgoznak, ezzel garantálják a minőséget. A laptopokat és a számítógépeket eladás előtt alaposan átvizsgálják, ellenőrzik az esztétikai és műszaki állapotot. Ha hibát találnak, azonnal javítják, csakis tökéletesen működő gépeket értékesítenek.

Az eszközöket kívül és belül is takarítják, minden port és szennyeződést eltávolítanak. Tesztelik az akkumulátorokat, féléves jótállást adnak azokra. Mindig számlával, valamint az eredetileg hozzá tartozó, jogtiszta operációs rendszerrel telepítve, használatra készen értékesítik a laptopokat. Minimum egy-, bizonyos gépeknél kétéves, teljes körű hardveres garanciát vállalnak. Jól hangzik? Ilyen egy prémium szolgáltatás a használt laptopok világában!

  1. Csúcskategóriás modellek

A laptopok piacán is létezik legfelső polc, ahol olyan gépek kapnak helyet, mint a Lenovo Thinkpad, a Dell Latitude, a HP Elitebook, a HP Probook vagy a Fujitsu Lifebook. Ezek mindent tudnak, amelyre egy felhasználónak szüksége lehet, gyorsak, erősek, hatékonyak. Öröm ezeket használni. Éppen ezért viszont drágák, de csak akkor, ha újonnan szerzi be ezeket az ember. Mivel csúcskategóriás modellekről beszélünk, két, esetleg három év elteltével még nem veszítenek hatékonyságukból, viszont ilyenkor már elérhetőek használtan.

Hogyan lehetséges ez? A jól menő cégeknél tervszerű a géppark cseréje, így a hibátlanul teljesítő eszközöket is újabbra váltják le. Ennek a magánszemélyek örülhetnek, hiszen így megfizethető áron juthatnak kiváló minőségű laptopokhoz.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

  1. Jelentős spórolás

Spórolni kétféleképpen lehet. Vagy ugyanazt a minőséget kapjuk olcsóbban, vagy ugyanazért az összegért magasabb minőséget szerzünk meg. Ami a laptop vagy PC megvásárlását illeti, ilyenkor a legtöbben egy fix összeget szánnak a műveletre, abba szeretnének beleférni, megtalálva a legjobb megoldást. Ez a használt laptop lesz!

Egy kiemelkedő tudású eszköz használtan nyomott áron beszerezhető, így olyanok is megengedhetik maguknak, akiknek újra nem lenne pénze. Jobb döntés, hogy a rászánt összegért egy magasabb teljesítményű használt eszközt választ valaki, mintha ragaszkodna az újhoz, ám engednie kellene a legfontosabb tulajdonságok minőségéből. Szintén a spórolás része, hogy a hasznaltlaptop.eu-nál sok hasznos program is felkerül a gépekre, mint például a Skype, a Zoom vagy az Open Office alkalmazások – ezek jól jönnek otthoni tanulás, illetve home office során.

  1. Kipróbált szolgáltatás

Talán furcsán hangzik, de az, hogy egy számítógép használt, előnyt is jelent. Miért? Mert azáltal, hogy valaki már használta, észrevehette annak hibáit, előjöhettek a gyerekbetegségei, a gyártási gikszerei. Erre ott volt két, esetleg három év, ami mindenre elég. Ha egy ilyen hiba kiderült, azt a továbbértékesítés előtt javították, ezáltal sikerült rá megoldást találni. Ha pedig egy probléma nem jött elő, az valószínűleg a távolabbi jövőben sem jelenik meg.

A használt gép esetében egy felhasználó éveken át tesztelte az eszközt, ha úgy vesszük, számunkra végzett ezzel hasznos munkát. Ez a tapasztalat pedig a későbbi tulajdonosnak hatalmas előny. Ráadásul azáltal, hogy egy webshop garanciát vállal a gépre, a kockázati tényezőt is kiváltják az adás-vételből. Csak a színtiszta előnyök maradnak meg!

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.