Minden, amit tudni lehet az iPhone 12 5G-ről!

2020.04.17| PhoneArena
Címkék:

iphone

,

12

,

5g

,

concept


Szinte minden információ napvilágra került a hamarosan érkező prémium iPhoneról.

A iPhone 12 Pro Max 5G formatervezéséről új információk szivárogtak ki. Idén a legjobban várt okostelefonok közé tartozik az új iPhone széria, de a hivatalos bejelentésre valószínűleg szeptemberig várnunk kell. A napvilágot látott adatok teljes egészében a nagy teljesítményű iPhone 12 Pro Max-ra összpontosít, amely felváltja az iPhone 11 Pro Max-ot. A hamarosan érkező zászlóshajó egy 6,7 hüvelykes kijelzőt kap, amely csupán csak 0,2 hüvelykkel nagyobb az elődjéhez képest.

 

Ha hihetünk a forrásnak, akkor a 12 Pro Max 160,84x78,09x7,39mm méretű lesz, ami annyit jelent, hogy észrevehetően hosszabb és szélesebb lesz, de mégis vékonyabb, mint a 11 Pro Max. Az Apple két nagyon fontos változtatás végrehajtásával minimalizálta a méretváltoztatást. Először is, az új készülék egy lapos, rozsdamentes acél keretből áll. Második tényező, pedig az előlap változtatása volt. Az Apple három év után úgy döntött, hogy frissíti az előlap kialakításán, így most egy lényegesen vékonyabb panellel fog érkezni, amely elősegíti, hogy könnyebben felvegye a versenyt az Android-os társaival.

Az új előlappal kapcsolatban az is kiderült, hogy egyszerre két prototípust tesztelnek és jelenleg még nem lehet tudni, hogy melyik lesz végül a befutó, de mind a kettőről részletes leírást kaptunk. Az első verziónál megtartják a korábbi modelleknél megszokott bevágás magasságát, ez viszont jelentősen csökkenti a szélességet és elősegítik, hogy beleilleszkedjen a szögletes keretbe. A második változatnál megtartották a bevágás szélességét, viszont csökkentették a magasságát. 

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A kiszivárgott hírek a kamerarendszerre is kiterjednek. Az új okostelefon hátlapján lévő kamerabeállítás igencsak megváltozott, mivel kibővült egy új lencsével. Maga a kameramodul mérete is megnőtt, valamint a hármas kameraberendezésen felül, már rendelkezik egy új LiDAR szkennerrel is.

Mint korábban már említettük a 12 Pro Max egy rozsdamentes acél keretet kap, ugyanúgy megmarad a némító és bekapcsoló gomb, de az utóbbi alacsonyabban fog elhelyezkedni a könnyebb elérhetőség érdekében. Az antenna sávok mérete is jelentősen változott, mivel megkapta az 5G támogatottságot. A SIM-kártya tálcáját a készülék másik oldalán kapott helyet, ebből következtetni lehet, hogy belső változtatások is történtek, mint például egy nagyobb akkumulátor.

Hivatalosan az Apple iPhone 12 Pro Max szeptemberben debütál az iPhone 12, az iPhone 12 Plus és a 12 Pro modellekkel együtt. A telefonok kiszállítása várhatóan októberre vagy novemberre tehető a világjárvány miatt. A pletykák szerint a Midnight Greent a Navy Blue fogja váltani, a többi szokásos színválaszték megmarad.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.