Megérkezett a One UI 5.1, érdemes frissíteni!

2023.02.14| 9to5 Google

Elindult az One UI 5.1 frissítés a Samsung Galaxy S20, S21 és S22 sorozatokhoz. Mutatjuk a részleteket!

Az One UI 5.1 a legújabb Android 13 build, amely előre telepítve van a nemrégiben elindított Samsung Galaxy S23 sorozatra. A Samsung zászlóshajó telefonjaival való megjelenést követően a One UI 5.1 már a Galaxy S20, S21 és S22 sorozathoz is elérhető.

Bár nem jelentős frissítésről van szó, a One UI 5.1-ben néhány figyelemreméltó újdonság található. Ezek közé tartoznak a Kamera és a Galéria alkalmazások fejlesztései, amelyek lehetővé teszik a telefonra mentett fényképek újraalkotását és finomhangolását a Google Pixel új mobiljaihoz hasonló módon, úgymint a fotók elmosódásának megszüntetése.

Az Expert RAW alkalmazás bizonyos One UI 5.1-es eszközökhöz is elérhető lesz a frissítés telepítése után, beleértve a Galaxy S22 Ultra-t.

Fejlesztések történtek a többfeladatos munkavégzés terén, beleértve a sarokból való húzást a teljes képernyős módba való gyors belépéshez vagy kilépéshez, valamint olyan módokat és rutinokat, amelyek némileg utánozzák az iOS 16-ban található „Fókusz” funkciót. Számos új kezdőképernyő widgetet is hozzáadtak, beleértve a Spotify-javaslatok opciót és a Beállítások gyorspaneleket.

A Samsung nem erősítette meg, hogy az előző generációs készülékek mikor frissülnek One UI 5.1-re. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a Galaxy S22 és néhány S20 sorozatú eszköz most már eléri az OTA update-et Európában. A Galaxy S20, Galaxy S21 és Galaxy S22 Exynos változatainak tulajdonosai redditen jelentették, hogy sikerült megszerezniük a frissítést.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Alább megtekintheti a teljes változásnaplót:

A One UI 5.1 frissítés mérete változó, de 1,4 és 1,9 GB között mozog az interneten található jelentések alapján. A Galaxy S22 Ultrával rendelkezők számára 1,9 GB-os OTA fájlt húztunk az Exynos változathoz. Ez a frissítés tartalmazza a legfrissebb, 2023. februári biztonsági frissítést is, amely folyamatosan kerül bevezetésre a Samsung Galaxy készülékek széles körére.

A Samsung korábban megerősítette, hogy a One UI 5.1 a következő hetekben a következő készülékekre lesz elérhető: Galaxy S20, S21 és Galaxy S22, valamint Galaxy Z Flip, Z Flip 5G, Z Flip 3, Z Flip 4, Galaxy Z Fold 2, Z Fold 3 és Galaxy Z Fold 4.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.