Kijelzője miatt merül a Nokia Lumia 920?

2012.10.02| WMPowerUser

A JDB Pocketware munkatársai nyílt levelet intéztek a Nokia felé, amelyben a Lumia 920-szal kapcsolatos meglátásaikra keresik a választ, avagy miért merül rendkívül gyorsan a telefon?

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A JDB Pocketware munkatársai nyílt levelet intéztek a Nokia felé, amelyben a Lumia 920-szal kapcsolatos meglátásaikra keresik a választ, avagy miért merül rendkívül gyorsan a telefon? Akár a kamera gyorsgombját, akár a bekapcsológombot nyomja le a felhasználó - vagy bármi a táskában, zsebben véletlenül -, az automatikusan bekapcsolja a kijelzőt. Ezzel nincs is gond, hiszen amennyiben nem nyitja a user a képernyőzárat, úgy egy megadott idő után automatikusan lekapcsolja a fényerőt és ki a megjelenítőt. Ha viszont bármi is hozzáér a kijelzőhöz, a képernyőre vonatkozó lekapcsoló számlálója nullázódik, így a folyamatos érintés egész egyszerűen lemeríti a telefont. A gond a Lumia 920 új technológiával készített kijelzőjére vonatkozik egyelőre, ugyanis bármi hozzáér, ébren tartja a megjelenítőt, nem csak az ember ujjra érzékeny, hanem a fémre és a textíliára, ruhára is. A megoldás egyszerű, a képernyő lezárt állapotban ne vegye figyelembe a távolságszenzort, így az előre definiált inaktív idő után elaludhat a fényerő és nem merül le a telefon.





Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Nokia Lumia 625: itt a Lumia Black frissítés

Nokia Lumia 625: itt a Lumia Black frissítés

2014.01.21
| GSM Arena
A finn gyártó a Nokia Lumia 625 modellek esetében is útjára indította a Lumia Black néven ismert frissítést.
Teszt: Nokia Lumia 920, a nehézsúlyú bajnok

Teszt: Nokia Lumia 920, a nehézsúlyú bajnok

2013.10.03
| Telefonguru
A Telefonguru szerkesztõségében járt a finn gyártó tavaly debütált, akkor csúcsmodellje, a Nokia Lumia 920.
Nokia Amber: elkezdődött!

Nokia Amber: elkezdődött!

2013.08.16
| Nokia Conversations
A finn gyártó Windows Phone 8 rendszerű mobiljaira hivatalosan is elkezdte kiadni az Amber nevet kapott, némileg megkésett frissítést.
Ezt tudja a Nokia Smart Camera app

Ezt tudja a Nokia Smart Camera app

2013.08.21
| Phone Arena
A Nokia Amber frissítéssel érkező új kamera alkalmazás hosszabb bemutatót kapott a finn gyártótól.