Képeken az Oppo Watch 2

2021.07.25| GsmArena
Címkék:

OnePlus Watch 2


Július 27-én kerül bemutatásra az Oppo következő okosórája bepített GPS-szel és eSIM támogatottsággal.

Két nap múlva kerül bemutatásra az Oppo Watch 2 okosóra, amiről Evan Blass által megtudtuk, hogy támogatni fogja az eSIM-et. Ez nem olyan meglepő, mert az elődje is támogatja, azonban csak Kínában, így kíváncsian várjuk, hogy július 27-én kiderüljön, hogy a Watch 2 esetében is így lesz-e.

Egy szintén Blass által megosztott képen egy útvonal látható, amiből arra lehet következtetni, hogy beépített GPS-szel fog rendelkezni az okoskészülék, akárcsak az Oppo Watch. A vállalat még nem árult el sok mindent a Watch 2-ről, de a kínai JD.com-nak köszönhetően már tudjuk, hogy az Apollo 4s chippel, játékmóddal és kamera vezérléssel fog érkezni. Egy korábbi szivárgás szerint a Snapdragon Wear 4100 lapkakészlete fogja hajtani 16 GB tárhellyel, illetve megkapja az LTE támogatást és az új Oppo Relax alkalmazást is.

Az Oppo Watch 2 a ColorOS rendszert fogja futtatni a hosszabb akkumulátor élettartam érdekében. Az óra 42 mm-ben és 46 mm-ben, illetve többféle színben is kapható lesz.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
Kezdd appal a napot és nyerj!

Kezdd appal a napot és nyerj!

2018.12.07
| Telekom
Nyereményjátékot indít a Telekom.
Xiaomi Spring Week: akciók a Xiaominál

Xiaomi Spring Week: akciók a Xiaominál

2022.04.20
Elkezdődött a Xiaomi Spring Week 2022, amelynek ajánlatai 2022. április 19-től május 1-ig lesznek elérhetőek