Bemutatták a OnePlus Watch 2-t Wear OS rendszerrel, rozsdamentes acél házzal

2024.02.27| GSM Arena

Az eredeti OnePlus Watch három éve jelent meg, és szabadalmaztatott operációs rendszert futtatott. Azóta a cég visszatért a rajzasztalhoz, és jelentős változásokat hozott az új modellen – ismerje meg a OnePlus Watch 2-t!

A „kettős motoros architektúrán” alapul, ami azt jelenti, hogy két lapkakészlet és két operációs rendszer van. Az egyik a Snapdragon W5, amelyen Wear OS fut, vagyis teljes hozzáféréssel rendelkezik az alkalmazásbolthoz. A másik a BES2700, amely valós idejű operációs rendszert (RTOS) futtat alacsony teljesítmény mellett.

Intelligens módban futtathatja a Google Térképet, az Asszisztenst, a Walletot, a Naptárat, a Keepet, a Gmailt. 20 óralap van beépítve, és további 80 letölthető. Ebben az üzemmódban az 500 mAh-s akkumulátor akár 100 órát is kibír rendszeres használat mellett, vagy akár 48 órát intenzív használat mellett.

Az energiatakarékos mód csak a alapfunkciókat tartja ébren, de így is sok funkció elérhető – alvás- és pulzuskövetés, sportolási mód, például úszás és kerékpározás, akár hívásokat is kezdeményezhet és fogadhat ebben a módban. Ha az Energiatakarékos mód be van kapcsolva, az óra akár 12 napig is bírja.

Bemutatták a OnePlus Watch 2-t Wear OS rendszerrel, rozsdamentes acél házzal

És amikor lemeríti az akkumulátort, a 7,5W-os VOOC gyorstöltő gyorsan feltölti – a teljes 100%-os töltés 60 perc alatt megtörténik, de ha siet, egy teljes napos üzemidőt is kaphat  (Smartban mód) mindössze 10 perc alatt.

A OnePlus Watch 2 rozsdamentes acél háza 47,0×46,6×12,1 mm méretű. A rozsdamentes acél keményebb, mint az alumínium, és némi súlyt ad az órának – 49 g önmagában, 80 g fluorgumi szíjjal (rozsdamentes acél csattal).

2,5D zafírüveg védi az 1,43 hüvelykes AMOLED kijelzőt. Felbontása 466×466 képpont, és 60 Hz-en működik. Nagy fényerejű módban elérheti az 1000 nitet, ami elengedhetetlen a kültéri láthatósághoz. Ha már a szabadban használatról van szó, az óra 5 ATM-es vízállósággal rendelkezik, így alkalmas úszásra. Szintén a MIL-STD-810H szabvány szerint készült.

Bemutatták a OnePlus Watch 2-t Wear OS rendszerrel, rozsdamentes acél házzal

Kettős frekvenciájú GPS-szel (L1+L5) rendelkezik, és támogatja a főbb navigációkat (beleértve a Beidou-t, a Galileót, a GLONASS-t és a QZSS-t). További érzékelők közé tartozik az iránytű, a gyorsulásmérő, a giroszkóp, a barométer és még egy fényérzékelő is a képernyő fényerejének automatikus beállításához.

Természetesen van optikai pulzoximéter is. Az alváskövetés során észleli az alvási fázisokat, értékeli az alvás minőségét, figyeli a légzésszámot és az oxigénszintet, és felméri a horkolás kockázatát. Stresszfigyelés is elérhető, mivel az érzékelő folyamatosan figyeli a pulzusszám ingadozását.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Bemutatták a OnePlus Watch 2-t Wear OS rendszerrel, rozsdamentes acél házzal

A Futó mód a GPS-t és más érzékelőket használja a futások és a teljesítmény nyomon követésére olyan mérőszámokkal, mint a függőleges amplitúdó, a talajkontaktus idő, az egyensúly, a maximális oxigénfogyasztás és a lépéshossz. Ez nemcsak a haladást követi nyomon, hanem lehetővé teszi, hogy órája futóedzője legyen.

Hasonlóképpen vannak tenisz és tollaslabda módok, amelyek nyomon követik a végrehajtott ütések számát, a lejátszott lövések számát (és még azt is, hogy milyen típusú lövés volt ez, mint a forhend, backhand, topspin, slice stb.). A síelés mód követi a maximális és átlagos sebességet, a maximális lejtőt és magasságot és még sok mást.

Bemutatták a OnePlus Watch 2-t Wear OS rendszerrel, rozsdamentes acél házzal

A Wear OS 4 rendszer 2 GB RAM-hoz és 32 GB tárhelyhez fér hozzá az alkalmazások számára, amelyeknek szüksége van rá – ez lehetővé teszi offline térképek, zenék és egyebek tárolását.

A OnePlus Watch 2 már előrendelhető, a nyílt értékesítés március 4-én kezdődik. Európában az előrendelés esetén 30 € kedvezményt és egy pár OnePlus Buds 3-at kapunk az alap 330 €-s árból. Az előrendelési időszak lejárta után március végéig még kaphatunk 30 eurós kedvezményt és TWS fülest (de ez az olcsóbb Nord Buds2).

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
Kezdd appal a napot és nyerj!

Kezdd appal a napot és nyerj!

2018.12.07
| Telekom
Nyereményjátékot indít a Telekom.
Xiaomi Spring Week: akciók a Xiaominál

Xiaomi Spring Week: akciók a Xiaominál

2022.04.20
Elkezdődött a Xiaomi Spring Week 2022, amelynek ajánlatai 2022. április 19-től május 1-ig lesznek elérhetőek

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei