Gyakorlatilag bejelentették a OnePlus Watch 2-t

2024.02.21| Android Police

A OnePlus Watch 2 célja, hogy prémium dizájnjával és lenyűgöző, 100 órás üzemidejével komoly konkurenciát állítson kategóriájában.

Nagyok az elvárások, hogy a OnePlus egy zászlóshajó okosórát szállítson, amely felveszi a versenyt a Samsunggal és a Google-lal. A OnePlus Watch 2 specifikációival, árával és elérhetőségével kapcsolatos további részletek az MWC 2024-en fognak megjelenni.

Az eredeti OnePlus Watch egy katasztrofális termék volt, amelyet soha nem lett volna szabad piacra dobni. Ennek kudarca valószínűleg arra késztette a vállalatot, hogy a pénztárca-barát Nord órákra összpontosítson, és teljesen kivonuljon a prémium hordható szegmensből. Az elmúlt hónapok pletykái azt mutatták, hogy a OnePlus készen áll arra, hogy visszatérjen az okosórák piacára egy viselhetővel Wear OS rendszerrel. A OnePlus most hivatalosan is bejelentette a OnePlus Watch 2-t, amely bemutatja a dizájnt és a kiválasztott funkciókat a jövő heti MWC 2024 kiállításon.

Gyakorlatilag bejelentették a OnePlus Watch 2-t

Közösségi közleményében a OnePlus elnöke és Kinder Liu vezérigazgatója kijelenti, hogy a vállalat "biztosabb, mint valaha ebben a termékben". A OnePlus Watch 2-vel a vállalat célja, hogy elnyerje az év "Legjobb zászlóshajója az okosóra" címet.

Figyelmen kívül hagyva a marketing beszédet, az óra kísérő nyomóképei felfedik az óra rozsdamentes acél házát, a jobb oldalon két hardvergombbal. A OnePlus azt is megerősíti, hogy zafírkristályt használ a kör alakú kijelző védelmére.

Gyakorlatilag bejelentették a OnePlus Watch 2-t

Bár a OnePlus nem fedte fel a belső elemeket, a Watch 2 akár 100 órás üzemidőt is biztosíthat Smart módban, ami "új iparági szabványt" állít fel. A legjobb Android okosórák általában 24–48 órát bírnak, az akkumulátorkímélő mód pedig még néhány órával meghosszabbítja az üzemidőt.

A Samsung Galaxy Watchok extrém akkumulátorkímélő üzemmódja néhány nappal megnövelheti az akkumulátor teljesítményét. Ebben a módban azonban az óra összes intelligens funkciója le van tiltva. A OnePlus tervezhetett volna egy speciális intelligens módot a következő okosórájához, amely több mint 4 napra meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát anélkül, hogy – remélhetőleg – jelentősebb funkcionalitási kompromisszumokat vezetne be.

A OnePlus közleménye nem tér ki arra, hogy a OnePlus Watch 2 tartalmaz-e Wear OS-t. De az órát körülvevő összes közelmúltbeli szivárgás azt jelzi, hogy gyárilag Wear OS 4-et fog futtatni. Tekintettel a Wear OS mint viselhető platform újjáéledésére, megérett az idő arra, hogy a OnePlus prémium ajánlattal lépjen be a szegmensbe. A piacnak egészséges versenyre is szüksége van, mivel jelenleg a Samsung és a Google ajánlatai az egyetlen megfelelő választás.

A OnePlus Watch 2 Black Steel és Radiant Steel színekben lesz elérhető. Február 26-án jelenik meg az MWC 2024 kiállításon, ahol további részleteket kell megtudnunk specifikációiról, áráról és elérhetőségéről.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
Kezdd appal a napot és nyerj!

Kezdd appal a napot és nyerj!

2018.12.07
| Telekom
Nyereményjátékot indít a Telekom.
Xiaomi Spring Week: akciók a Xiaominál

Xiaomi Spring Week: akciók a Xiaominál

2022.04.20
Elkezdődött a Xiaomi Spring Week 2022, amelynek ajánlatai 2022. április 19-től május 1-ig lesznek elérhetőek

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei