Itt a világ első MagSafe vezeték nélküli autós töltője

2020.10.30| 9to5Toys

Az ESR piacra dobja a „világ első” MagSafe kompatibilis vezeték nélküli autós töltőtartóját.

Az Apple iPhone 12 termékcsaládja már részben kapható, ezzel együtt a MagSafe-fel kompatibilis termékek iránt is egyre nő a kereslet. Amiből egyelőre sehol sincs, az az autós vezeték nélküli töltő. Az ESR, egy jól ismert tartozékgyártó, bejelentette a „világ első” MagSafe kompatibilis vezeték nélküli autós töltő tartóját. A vállalat HaloLock rendszerének részeként ez a tartozék „zökkenőmentesen működik” a MagSafe-fel, így az iPhone 12 út közbeni töltése közben „ugyanolyan egyszerű, mint rátenni a tartóra”.

Az ESR új, HaloLock mágneses vezeték nélküli töltője az iPhone 12-hez igazi adu ász jelenleg, bár van óvatosság a használatával kapcsolatban. Az új iPhone 12 mágneseit és MagSafe technológiáját alkalmazza, hogy a vezeték nélküli töltés gyorsan működjön az autóban, ám ezt csak a saját, HaloLock mágneses tokkal vagy az Apple mágneses tokjaival tudja.

Ha a telefont autóban akarjuk használni töltőn, általában álló módban gondolkodunk a fekvő helyett, pedig például navigációra jobb ez utóbbi. Az ESR új mágneses töltőjével ez nem bonyolult, mint más megoldásoknál, elég elforgatni a telefont a mágneseken, a töltés tökéletesen folytatódik tovább.

Az ESR azt is állítja, hogy új HaloLock mágneses vezeték nélküli autós töltője támogatja az iPhone 12 gyors vezeték nélküli töltését, amennyiben kompatibilis autós töltővel rendelkezik. Ez nagyon jó hír, mivel sokan ki akarják használni az Apple legújabb iPhone-ján elérhető gyorsabb töltési sebesség előnyeit, ezért jó tudni, hogy vezetés közben rendelkezésre áll.

Az ESR azonban nem állt meg csak az autós töltő elkészítésében, rögtön további két tartozékot is készített, az egyik egy szabványos asztali töltő, a másik pedig az 2 az 1-ben kivitelű. Az ESR HaloLock mágneses vezeték nélküli autós töltőtartója közvetlenül elérhető a gyártó oldaláról előrendelésben 39,99 dollárért, és hamarosan az Amazon-on is elérhető lesz. További jó hír, hogy az ESR szállít Magyarországra!

 

 

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.