Ingyen vezeték nélküli töltő a Nokia Lumia 920-hoz

2013.01.15| Unwired View

A finn gyártó inváziót tervezett az Egyesült Államokban és az agresszív reklámhadjárat része lett az ingyen vezeték nélküli töltő is.

A finn gyártó inváziót tervezett az Egyesült Államokban és az agresszív reklámhadjárat része lett az ingyen vezeték nélküli töltő is. Az amerikai AT&T szolgáltató elkezdte forgalmazni a Nokia Lumia 920 Windows Phone 8 rendszerű okostelefont, a cég ingyen Nokia Wireless Charging Plate-et ajándékoz a vásárlóknak. A kiegészítő egyébként normál áron 50 dollárt kóstál és mind az öt színben kapható, amelyben a Nokia Lumia 920 is. A promóció eredetileg január végéig szólt, de a nagy érdeklődésre – és persze az eladásokra – való tekintettel február 21-ig érhető el az akció. További, vásárlást segítő dolog az ár, két év hűséggel ugyanis mindössze 100 dollárt kell kicsengetni a csúcsmobilért, ez extrém olcsónak számít ebben a kategóriában, még előfizetéssel is.

Ingyen vezeték nélküli töltő a Nokia Lumia 920-hozTovábbi friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei