920 hirek és információk

4.7 colos mobillal támad a Nokia?

4.7 colos mobillal támad a Nokia?

2013.01.23
| Phone Arena
Nem túl meglepő a hír, hogy a finn gyártó valami igazán egyedivel szeretne előrukkolni, ez talán egy nagykijelzős készülék lesz.
Ingyen vezeték nélküli töltő a Nokia Lumia 920-hoz

Ingyen vezeték nélküli töltő a Nokia Lumia 920-hoz

2013.01.15
| Unwired View
A finn gyártó inváziót tervezett az Egyesült Államokban és az agresszív reklámhadjárat része lett az ingyen vezeték nélküli töltő is.
Nokia Lumia 920: dobás teszt

Nokia Lumia 920: dobás teszt

2012.11.12
| Übergizmo
Újabb „dobálós” videót mutatunk be, melynek főszereplője ezúttal a Magyarországon épp mától elérhető Nokia Lumia 920.
600 euró lesz a Nokia Lumia 920

600 euró lesz a Nokia Lumia 920

2012.10.08
| WP Central
Az olasz Nokia oldalán máris előrendelhető a Lumia 920 okostelefon.
600 euró lesz a Nokia Lumia 920

600 euró lesz a Nokia Lumia 920

2012.09.07
| WM Power User
Kiderült, mennyibe fog kerülni a finn gyártó két WP8-as újdonsága.
A Nokia kamuzik a Lumia 920 fotóiról is!

A Nokia kamuzik a Lumia 920 fotóiról is!

2012.09.06
| GSM Arena
A jelek szerint nem csak a videók, de a fotók tekintetében sem az igazat állítja a Nokia a Lumia 920 esetében.
Vezeték nélküli töltő az új Lumia mobilokhoz

Vezeték nélküli töltő az új Lumia mobilokhoz

2012.09.04
| My Nokia Blog
A jelek szerint a mai nap főként a Windows Phone rendszerű Nokia Lumia készülékek körül zajlik.
Képeken: Nokia Lumia 920 PureView és Nokia Lumia 820

Képeken: Nokia Lumia 920 PureView és Nokia Lumia 820

2012.08.31
| Twitter
A finn gyártó szeptember 5-én tart sajtótájékoztatót, ahol immár biztos, hogy két új Windows Phone mobillal gazdagodik a kínálat.
Vadiúj Nokiák buktak le?

Vadiúj Nokiák buktak le?

2012.07.09
| GSM Arena
A finn gyártó fejlesztői eszközén, az RDA toolon bukkantak fel új készülékek hétvégén, amelyek sok kérdést vetnek fel.

 

Egyéb hírek


Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei