Itt a világ első MagSafe vezeték nélküli autós töltője

2020.10.30| 9to5Toys

Az ESR piacra dobja a „világ első” MagSafe kompatibilis vezeték nélküli autós töltőtartóját.

Az Apple iPhone 12 termékcsaládja már részben kapható, ezzel együtt a MagSafe-fel kompatibilis termékek iránt is egyre nő a kereslet. Amiből egyelőre sehol sincs, az az autós vezeték nélküli töltő. Az ESR, egy jól ismert tartozékgyártó, bejelentette a „világ első” MagSafe kompatibilis vezeték nélküli autós töltő tartóját. A vállalat HaloLock rendszerének részeként ez a tartozék „zökkenőmentesen működik” a MagSafe-fel, így az iPhone 12 út közbeni töltése közben „ugyanolyan egyszerű, mint rátenni a tartóra”.

Itt a világ első MagSafe vezeték nélküli autós töltője

Az ESR új, HaloLock mágneses vezeték nélküli töltője az iPhone 12-hez igazi adu ász jelenleg, bár van óvatosság a használatával kapcsolatban. Az új iPhone 12 mágneseit és MagSafe technológiáját alkalmazza, hogy a vezeték nélküli töltés gyorsan működjön az autóban, ám ezt csak a saját, HaloLock mágneses tokkal vagy az Apple mágneses tokjaival tudja.

Itt a világ első MagSafe vezeték nélküli autós töltője

Ha a telefont autóban akarjuk használni töltőn, általában álló módban gondolkodunk a fekvő helyett, pedig például navigációra jobb ez utóbbi. Az ESR új mágneses töltőjével ez nem bonyolult, mint más megoldásoknál, elég elforgatni a telefont a mágneseken, a töltés tökéletesen folytatódik tovább.

Itt a világ első MagSafe vezeték nélküli autós töltője

Az ESR azt is állítja, hogy új HaloLock mágneses vezeték nélküli autós töltője támogatja az iPhone 12 gyors vezeték nélküli töltését, amennyiben kompatibilis autós töltővel rendelkezik. Ez nagyon jó hír, mivel sokan ki akarják használni az Apple legújabb iPhone-ján elérhető gyorsabb töltési sebesség előnyeit, ezért jó tudni, hogy vezetés közben rendelkezésre áll.

Itt a világ első MagSafe vezeték nélküli autós töltője

Az ESR azonban nem állt meg csak az autós töltő elkészítésében, rögtön további két tartozékot is készített, az egyik egy szabványos asztali töltő, a másik pedig az 2 az 1-ben kivitelű. Az ESR HaloLock mágneses vezeték nélküli autós töltőtartója közvetlenül elérhető a gyártó oldaláról előrendelésben 39,99 dollárért, és hamarosan az Amazon-on is elérhető lesz. További jó hír, hogy az ESR szállít Magyarországra!

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei