Hogyan távolítsuk el biztonsági zárakat egy iPhone-ról vagy iPadről másodpercek alatt?

2022.11.13| WooTechy iDelock,(x)

Bemutatjuk a a WooTechy iDelock, az iPhone/iPad MDM eltávolítót és lépésenként végig megyünk a folyamaton!

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az Apple készülékek nagyszerű biztonsági rendszerrel és különböző zárakkal rendelkeznek, amelyek célja, hogy biztonságban tartsák az adatokat. Bármennyire is hasznosak lehetnek ezek a zárak, és bizalmat adnak az iPhone-felhasználóknak, vannak bizonyos esetek, amikor meg kell kerülni őket. Ez általában akkor fordul elő, ha elveszíti a jelszavához való hozzáférést, használt készüléket vásárol, vagy úgy dönt, hogy továbbadja használt iPhone-ját. Szerencsére számos harmadik féltől származó feloldó szoftver létezik, amelyekkel segíthetünk.
Ebben a cikkben arról fogunk beszélni, hogyan lehet feloldani a készüléket egy harmadik féltől származó eszközzel, a WooTechy iDelock, az iPhone/iPad MDM eltávolítóval, és megfelelő útmutatót adunk arról, hogyan kell használni az iPhone MDM-zár megkerüléséhez.

A WooTechy iDelock alapvető bemutatása
A WooTechy iDelock egy harmadik féltől származó eszköz, amely felhasználható a különböző zárak megkerülésére a készüléken; ez olyan dolgokat foglal magában, mint az MDM-zár, a képernyőzár, az Apple ID-zár és a képernyőidő-zár. Ez a szoftver megoldást kínál a készülékről kizárt iPhone-felhasználók számára, mivel lehetővé teszi számukra, hogy néhány kattintással megkerüljék a zárakat.

A WooTechy iDelock jellemzői

  • Mindenféle iOS-zár gyors feloldása: A WooTechy iDelockot úgy tervezték, hogy rendkívül hatékony legyen, és úgy működik, hogy gyorsan megszüntesse a készülékén lévő bármilyen típusú (fent említett) zárat.
  • Könnyen használható: A szoftver könnyen navigálható felülettel rendelkezik, amely megkönnyíti a felhasználók számára, hogy pillanatok alatt bejussanak a készülékbe. Ezzel a szoftverrel nincs szükség műszaki ismeretekre.
  • Biztonságos eszköz: Ezt a harmadik féltől származó szoftvert rendkívül biztonságos használni, és nem teszi ki a készülékét a rosszindulatú programok vagy vírusok megszerzésének kockázatának. Emellett a titkosítás révén az Ön adatvédelme is biztosított.
  • Nagymértékben kompatibilis: Néhány feloldó szoftverrel ellentétben a WooTechy iDelock magas kompatibilitási pontszámmal rendelkezik az iPhone, iPad és iPod Touch készülékekkel, függetlenül azok OS verziójától.

Hogyan lehet eltávolítani az MDM-et a WooTechy iDelock használatával?

Az MDM-et, más néven Mobile Device Managementet általában olyan vállalkozásoknál és egyéb beállításoknál használják, amelyek központosított kezelést használnak. Ha meg kell kerülnie az MDM-et az eszközén, és meg kell szabadítania az eszközét a nyomon követéstől vagy bármilyen központi irányítástól, akkor a WooTechy iDelock a megmentő. Kövesse ezeket az egyszerű lépéseket, és pillanatok alatt le tudja kapcsolni készülékét az MDM-ről.

  • 1. lépés: Töltse le és indítsa el a WooTechy iDelock-ot a számítógépén, és kattintson a "Bypass MDM" módra. Csatlakoztassa a készülékét a számítógéphez egy eredeti USB-kábellel. Győződjön meg róla, hogy bízik a számítógépben a készülékén, ha korábban nem tette meg.

  • 2. lépés: Ha az eszköze ki van zárva az MDM zárolási képernyőjéről, koppintson a "Bypass MDM" >"Start to Bypass" lehetőségre. Ez elindítja a megkerülési folyamatot. Győződjön meg róla, hogy a készülékét az MDM zárolási képernyőn tartja, az iDelock azonnal megkerüli az MDM-et a készülékén.
  • 3. lépés: Kicsit várni kell, amíg az MDM a készülékén sikeresen megkerülésre kerül. Ezt követően az ''Alkalmazások és adatok'' beállításakor a készülékén kattintson a "Ne továbbítsa az alkalmazásokat és adatokat" gombra.


Következtetés
Az iOS-eszközének feloldása a WooTechy iDelock segítségével rendkívül hatékony, és a fenti lépésekben leírtak szerint mindössze néhány kattintással, pillanatok alatt hozzáférhet a készülékéhez mindenféle korlátozás nélkül. A WooTechy iDelock büszkélkedhet a készülékek feloldásának magas sikerességi arányával, és világszerte megbízható szoftver az Apple-felhasználók körében, mivel biztonságban tartja a magánéletét és megakadályozza a vírusok beszivárgását, ezért ajánlott választás.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.