Hogyan távolítsuk el biztonsági zárakat egy iPhone-ról vagy iPadről másodpercek alatt?

2022.11.13| WooTechy iDelock,(x)

Bemutatjuk a a WooTechy iDelock, az iPhone/iPad MDM eltávolítót és lépésenként végig megyünk a folyamaton!

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az Apple készülékek nagyszerű biztonsági rendszerrel és különböző zárakkal rendelkeznek, amelyek célja, hogy biztonságban tartsák az adatokat. Bármennyire is hasznosak lehetnek ezek a zárak, és bizalmat adnak az iPhone-felhasználóknak, vannak bizonyos esetek, amikor meg kell kerülni őket. Ez általában akkor fordul elő, ha elveszíti a jelszavához való hozzáférést, használt készüléket vásárol, vagy úgy dönt, hogy továbbadja használt iPhone-ját. Szerencsére számos harmadik féltől származó feloldó szoftver létezik, amelyekkel segíthetünk.
Ebben a cikkben arról fogunk beszélni, hogyan lehet feloldani a készüléket egy harmadik féltől származó eszközzel, a WooTechy iDelock, az iPhone/iPad MDM eltávolítóval, és megfelelő útmutatót adunk arról, hogyan kell használni az iPhone MDM-zár megkerüléséhez.

A WooTechy iDelock alapvető bemutatása
A WooTechy iDelock egy harmadik féltől származó eszköz, amely felhasználható a különböző zárak megkerülésére a készüléken; ez olyan dolgokat foglal magában, mint az MDM-zár, a képernyőzár, az Apple ID-zár és a képernyőidő-zár. Ez a szoftver megoldást kínál a készülékről kizárt iPhone-felhasználók számára, mivel lehetővé teszi számukra, hogy néhány kattintással megkerüljék a zárakat.

A WooTechy iDelock jellemzői

  • Mindenféle iOS-zár gyors feloldása: A WooTechy iDelockot úgy tervezték, hogy rendkívül hatékony legyen, és úgy működik, hogy gyorsan megszüntesse a készülékén lévő bármilyen típusú (fent említett) zárat.
  • Könnyen használható: A szoftver könnyen navigálható felülettel rendelkezik, amely megkönnyíti a felhasználók számára, hogy pillanatok alatt bejussanak a készülékbe. Ezzel a szoftverrel nincs szükség műszaki ismeretekre.
  • Biztonságos eszköz: Ezt a harmadik féltől származó szoftvert rendkívül biztonságos használni, és nem teszi ki a készülékét a rosszindulatú programok vagy vírusok megszerzésének kockázatának. Emellett a titkosítás révén az Ön adatvédelme is biztosított.
  • Nagymértékben kompatibilis: Néhány feloldó szoftverrel ellentétben a WooTechy iDelock magas kompatibilitási pontszámmal rendelkezik az iPhone, iPad és iPod Touch készülékekkel, függetlenül azok OS verziójától.

Hogyan távolítsuk el biztonsági zárakat egy iPhone-ról vagy iPadről másodpercek alatt?

Hogyan lehet eltávolítani az MDM-et a WooTechy iDelock használatával?

Az MDM-et, más néven Mobile Device Managementet általában olyan vállalkozásoknál és egyéb beállításoknál használják, amelyek központosított kezelést használnak. Ha meg kell kerülnie az MDM-et az eszközén, és meg kell szabadítania az eszközét a nyomon követéstől vagy bármilyen központi irányítástól, akkor a WooTechy iDelock a megmentő. Kövesse ezeket az egyszerű lépéseket, és pillanatok alatt le tudja kapcsolni készülékét az MDM-ről.

  • 1. lépés: Töltse le és indítsa el a WooTechy iDelock-ot a számítógépén, és kattintson a "Bypass MDM" módra. Csatlakoztassa a készülékét a számítógéphez egy eredeti USB-kábellel. Győződjön meg róla, hogy bízik a számítógépben a készülékén, ha korábban nem tette meg.

Hogyan távolítsuk el biztonsági zárakat egy iPhone-ról vagy iPadről másodpercek alatt?

  • 2. lépés: Ha az eszköze ki van zárva az MDM zárolási képernyőjéről, koppintson a "Bypass MDM" >"Start to Bypass" lehetőségre. Ez elindítja a megkerülési folyamatot. Győződjön meg róla, hogy a készülékét az MDM zárolási képernyőn tartja, az iDelock azonnal megkerüli az MDM-et a készülékén.
  • 3. lépés: Kicsit várni kell, amíg az MDM a készülékén sikeresen megkerülésre kerül. Ezt követően az ''Alkalmazások és adatok'' beállításakor a készülékén kattintson a "Ne továbbítsa az alkalmazásokat és adatokat" gombra.

Hogyan távolítsuk el biztonsági zárakat egy iPhone-ról vagy iPadről másodpercek alatt?


Következtetés
Az iOS-eszközének feloldása a WooTechy iDelock segítségével rendkívül hatékony, és a fenti lépésekben leírtak szerint mindössze néhány kattintással, pillanatok alatt hozzáférhet a készülékéhez mindenféle korlátozás nélkül. A WooTechy iDelock büszkélkedhet a készülékek feloldásának magas sikerességi arányával, és világszerte megbízható szoftver az Apple-felhasználók körében, mivel biztonságban tartja a magánéletét és megakadályozza a vírusok beszivárgását, ezért ajánlott választás.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei