Hivatalos: érkezik a One UI 6.1 régebbi Samsungokra

2024.03.28| Samsung
Címkék:

Samsung

,

One UI 6.1


A Galaxy AI funkciók mostantól még több Galaxy készülékre elérhetővé válnak a One UI 6.1 frissítésnek köszönhetően.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Samsung Galaxy S23 széria, a Samsung Galaxy S23 FE, a Samsung Galaxy Z Fold5, a Samsung Galaxy Z Flip5 készülékek és a Samsung Galaxy Tab S9 termékcsalád tagjai is élvezhetik majd azokat a lehetőségeket, amelyeket az idei évben bemutatott Galaxy S24 széria felhasználói már kipróbálhattak.

A Galaxy AI eszközök új funkciói széles skáláját kínálják a mindennapi életben és az utazások során is. A Tolmács és Élő fordítás segítségével könnyedén kommunikálhatunk más nyelveken, legyen szó szöveges vagy hangos fordításról. A Chatsegéd támogatást nyújt az üzenetek megírásában, és a Bekarikázás Google-lel funkcióval nevezetességekről kaphatunk pontos információkat egyetlen körkörös mozdulattal.



A Generatív szerkesztés segítségével képeinket finomíthatjuk és átrendezhetjük, míg az AI Lassított Felvétel extra képkockákkal örökíti meg az akciódús pillanatokat. A Samsung Notes Jegyzetsegédje előre elkészített sablonokkal segíti az élmények rendszerezését, míg a Böngészési segéd összefoglalót készít a keresett cikkekből.

A mobil AI új korszakot nyit, gazdagítva mindennapjainkat és utazásainkat is. A Samsung rendszeresen biztosít szoftverfrissítéseket, így érdemes frissíteni készülékeinket, hogy mindig a legújabb funkciókat élvezhessük. A Galaxy AI funkciók várhatóan további készülékekre is elérhetővé válnak a következő hónapokban, így érdemes figyelemmel kísérni a Samsung weboldalát az újdonságokért.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    2024.05.03
    | PhoneArena
    Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.