Hetente lehet OnePlus 8 Pro-t venni

2020.05.28| OnePlus Forum

A OnePlus 8 Pro pillanatok alatt elfogyott a gyártó webshopjából, ennek pedig komoly oka volt.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A vállalat e-mailben és fórumon is tájékoztatta a rajongóit, mi az oka annak, hogy jó ideje nem elérhető a csúcsmodell.

„Kedves barátaim,

a közösségünknek köszönhetően a OnePlus 8 Pro már nem szerepel az online felületen; jogosak a készlettel kapcsolatos kérdések és sajnálatunkat fejezzük ki mindenkinek, aki arra vár, hogy megvásárolja az eszközt, mivel az eredeti készlet gyorsan elfogyott.

Szerettünk volna biztosítani titeket, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél előbb minél több OnePlus 8 Pro-t szállíthassunk a gyárból, ám az előrejelzések és az alkatrész-ellátás teljesen kiszámíthatatlan, több hardverhez való jutás heteket vesz igénybe a szállító megrendelésétől számítva. Mit jelent ez azoknak, akik szeretnék megvásárolni a OnePlus 8 Pro-t? Jelenleg alkatrész ellátottsági gondokkal küzdünk, így időbe telik, mire fel tudjuk tölteni európai raktárainkat.

Ezért annak érdekében, hogy lehetőséget biztosítsunk mindenkinek, aki a OnePlus 8 Pro-ra vár, úgy döntöttünk, hogy elindítjuk a készülék heti korlátozott értékesítését. E tapasztalat alapján megpróbáljuk, hogy a heti termelést rendszeresen  európai raktárainkba szállítjuk, és meghatározunk egy napot arra, hogy esélyt kapjon az adott heti, korlátozott készletünk vásárlására.

Ettől a héttől minden csütörtökön, 10:00 után (brit időszámítás) flash sale-t tartunk a OnePlus 8 Pro 12 + 256 Glacial Green modellre az összes európai piacon (11:00 Közép-Európában és délben Finnországban). Reméljük, hogy ez az ideiglenes megoldás segíthet közösségünknek megvásárolni a választott eszközt, miközben keményen dolgozunk annak érdekében, hogy a OnePlus 8 Pro minden ügyfél kezébe kerüljön, amilyen gyorsan csak lehetséges.

Az Ultramarine Blue limitált kiadásnak számít, május 28-án, csütörtökön fog megjelenni az első flash sale-ben minden olyan piacon, ahol eredetileg terveztük a megjelenést."

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

2023.11.30
| 9to5 Mac
Jön az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max. Annak ellenére, hogy még mindig hónapok választják el a hivatalos bejelentéstől, a pletykák már elkezdtek képet alkotni arról, hogy mire számíthatunk.
Akciós áron érkezik a Redmi csúcsmobilja

Akciós áron érkezik a Redmi csúcsmobilja

2019.09.02
A világ első 64 MP-es optikájával felszerelt Redmi Note 8 Pro most akciós áron rendelhető meg.
Honor 9: csúcskategória olcsón

Honor 9: csúcskategória olcsón

2017.06.13
| GSM Arena
A Huawei ma lerántotta a leplet a Honor 9 okostelefonról, amely valóban felsőkategóriás tudást ad meglepően jó áron.
Megéri a Nokia 6.2?

Megéri a Nokia 6.2?

2019.11.11
| GsmArena
Tervezési szempontból a Nokia 6.2 az egyik legtisztább telefon.