Ezek az első OnePlus 9 5G fotók

2020.12.14| GSM Arena
Címkék:

OnePlus 9

,

OnePlus 9 5G


A szokásosnál előbb érkezhet a OnePlus 9 és a OnePlus 9 Pro, most először kaptunk fotókat.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Érdemes abból a szempontból fenntartással kezelni a kapott információkat, hogy a cég híres arról, hogy nagyon sok prototípust készít és ad „tesztre”, így nem biztos, hogy ez lesz a végleges, gyártásba kerülő modell pontosan.  

A hátlapon látható két nagy és egy kisebb kamera, valamint a LED vaku, ezek leírás alapján a vanilla OnePlus 9-cel egyeznek. Eddigi adataink szerint a OnePlus 9 Pro négy optikával érkezik.

Érdekes, hogy a kapott fotók közt találunk pár képernyőképet is, hardveres információkkal az egységről, mely szerint 12 és 4 megapixeles kamerákat várhatunk, ezek nagy eséllyel a 48 megapixeles fő, illetve 16 megapixeles ultraszéles egységet takarják. Érdemes pár pillanatot elidőzni a telefon hátuljára nyomtatott furcsa logon. A legtöbb gyártónak megvan a maga megoldása a prototípusok ilyen jellegű jelölésére, ez alól ez sem kivétel.

Elölről úgy tűnik, hogy a OnePlus 9 5G nagyon hasonlít a OnePlus 8T-re. Ez magában foglalja a 6,55 colos lapos, 120 Hz-es, HDR-képes panelt, 20:9 képaránnyal, 2400×1080 pixel felbontással. Valószínűleg teljesen azonos lesz a OnePlus 8T megjelenítőjével.

A galériában a lapozáshoz használd a jobb vagy bal nyilakat!

A forrás szerint a OnePlus 9 5G váza fém, valószínűleg alumínium, az összes gomb és port a megszokott helyen van. Az Alert Slider továbbra is alapvető elem marad. Örömünkre szolgált, hogy gumitömítést láthatunk a nanoSIM kártyatálca körül.

Jelenlegi tudásunk szerint a OnePlus többnyire ragaszkodik a régóta fennálló gyakorlatához és lemond a vanilla OnePlus 9 hivatalos IP-minősítéséről annak ára miatt, miközben gyakorlati szempontból bizonyos mértékig továbbra is cseppállóvá teszi a telefont.

Végül, de nem utolsósorban, a OnePlus 9 5G többi képernyőképe kiemelt figyelmet fordít a „lahaina” lapkakészletre, amely az új Snapdragon 888 kódja. Kellemes meglepetés, mivel a OnePlus 9 Pro-n állítólag néhány hete ehelyett még a Snapdragon 875-öt látták. 8 GB RAM-ot és 128 GB nem bővíthető tárhelyet is láthatunk, valamint az Android 11-et is, rajta az OxygenOS-sel.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Adategyeztetés online a Vodafone-nál

Adategyeztetés online a Vodafone-nál

2017.06.07
| Vodafone
Már a Vodafone-nál is elérhető a prepaid SIM kártyák online adategyeztetése
Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

2019.12.31
| (x)
A Xiaomi Haylou LS01 a legújabb az ár-érték arányban kiemelkedő ajánlatok közül. Ki ne akarna 8 ezerért szuper órát?
Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

2020.10.27
| XDA Developers
A Googlefier a legegyszerűbb út a Google appokhoz Huawei és Honor telefonokon.