Fotókon a OnePlus 9 egyik prototípusa

2020.12.29| Phone Arena
Címkék:

OnePlus 9

,

OnePlus 9 5G


Egy hónap telt el azóta, hogy először hallottunk érdemben a OnePlus 9 5G okostelefonról és még mindig nincs róla fotónk.

Ez ma megváltozott, ugyanis a Phone Arena képek egész sorozatát szerezte meg róla. Egy névtelen forrás küldte be ezeket az oldalnak, majd a megbízható információiról ismert Max Jambor is megerősítette, hogy az alábbi képeken valóban a OnePlus 9 5G látható.

Az ezüst színű okostelefon frissített hátsó kamera modullal rendelkezik, hasonlóan a legújabb Oppo okostelefonokhoz. Két nagyobb érzékelőből és egy sokkal kisebb harmadik kamerából áll, a szokásos LED vaku mellett.

Fotókon a OnePlus 9 egyik prototípusa

A OnePlus hozzáadta az „Ultra Shot” márkanevet ennek a gyártás előtti egységnek a fényképezőgép-dudorához is. Az olyan korábbi modellekkel, mint a OnePlus 8T, a márka inkább a fényképezőgép specifikációit nyomtatta a burkolatra. Ahogy azt a szemfülesek észrevehetik, a telefon hátoldalán a logo nem az ismert OnePlus ikonja, ennek oka, hogy sok más céghez hasonlóan az OP is egyedi logokat készít a prototípusaihoz.

Ami az előlapot illeti, a vállalat nagy lyukat képzelt a 6.55 colos megjelenítőbe, amely a kamerát – nem – rejti. A fotók megerősítik a keretek vékonyságáról szóló korábbi híreket, ám összességében a telefon nagyon hasonlít az előd OnePlus 8T-re.

A műszaki adatok iránt érdeklődők örömmel vehetik, hogy megerősíthetjük a 120Hz-es frissítési ráta és a HDR-tartalom támogatását. A kijelző felbontása 2400×1080p (fHD +), a képarány 20:9.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Fotókon a OnePlus 9 egyik prototípusa

A OnePlus 9 kerete feltehetően alulmíniumból készül, melynek tetején található egy mikrofon, az alján pedig az USB-C port és a hangszóró. A SIM-kártya tálca a telefon alján látható és a fotók valamiféle gumitömítést mutatnak. Hivatalos IP besorolás nem valószínű, de úgy tűnik, hogy a víz- és porállóság valamilyen formában szerepel továbbra is. A hangerőszabályzó a keret bal oldalára került, a jobb oldalon a bekapcsoló gomb és az Alert Slider található.

A OnePlus 9 5G-be az új Snapdragon 888 chipset kerül, egyelőre Lahaina kódnéven fut a gyártónál. Ezt a prototípusban 8 gigabájt RAM-mal és 128 gigabájt belső tárhellyel párosították, microSD bővíthetőség nincs. A fotókon egyértelmű az Android 11 és a 4500 mAh-s akkumulátor jelenléte is.

Az egyetlen fontosabb részlet, amelyet a PhoneArena nem tudott meg, a kamera specifikációi, amelyeket úgy tűnik, hogy az előre telepített szoftverek automatikusan módosítottak. Mindazonáltal gyanítható, hogy a hátsó és az első kameráknál felsorolt 12 megapixeles és 4 megapixeles felbontások 48 megapixeles és 16 megapixeles érzékelőkké alakulnak át a végső egységeken.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Adategyeztetés online a Vodafone-nál

Adategyeztetés online a Vodafone-nál

2017.06.07
| Vodafone
Már a Vodafone-nál is elérhető a prepaid SIM kártyák online adategyeztetése
Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

2019.12.31
| (x)
A Xiaomi Haylou LS01 a legújabb az ár-érték arányban kiemelkedő ajánlatok közül. Ki ne akarna 8 ezerért szuper órát?
Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

2020.10.27
| XDA Developers
A Googlefier a legegyszerűbb út a Google appokhoz Huawei és Honor telefonokon.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei