Ezek a régebbi Samsungok kapják meg a Galaxy S23 kamerafunkcióit

2023.04.12| Phone Arena

A Galaxy S23 sorozat számos új kamerafunkcióval érkezett az év eleji megjelenésekor, de a régebbi Samsung telefonok is megkapják az említett funkciókat.

Ez az információ egyenesen a Samsung Community fórumáról származik, ahol egy moderátor megosztotta, hogy mely más Samsung Galaxy modellek kapnak majd a 2023-as sorozattal bevezetett új kamerafunkciókból.

A moderátor bejegyzése szerint a Galaxy S22 sorozat és a Galaxy Z Fold 4 kap egy pro módot mind a videókészítéshez, mind a fényképezéshez. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók az Expert RAW alkalmazáson keresztül pontosabban szabályozhatják majd a kamera beállításait, például az expozíciót, a fókuszt, a rekeszértéket, az ISO-t stb.

Astro Hyperlapse

Az Astro Hyperlapse funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egy még inkább felgyorsított time-lapse videót készítsen az éjszakai égboltról, ahol az égitestek, például a csillagok láthatóak és mozognak a Föld forgása közben. Ez a funkció csillagcsíkok felvételére is lehetőséget biztosít. A Galaxy S22 sorozat és a Z Fold 4 a két modell, amely a tervek szerint megkapja ezt.

Zökkenőmentesebb átmenet a kamerák között

A Samsung azon dolgozik, hogy a Galaxy S22 sorozat, valamint a Galaxy Z Fold és a Z Flip 4 modellek számára zökkenőmentesebb átmenetet biztosítson a különböző kamerák között. Ennek a fejlesztésnek a hatása már látható az S23-as termékcsaládon, és állítólag kevésbé lesz zavaró és észrevehető a kamerák videókészítés közbeni cseréje

Fénykép javítás

Az AI-t használó fénykép javító funkció mostantól képes a torzítás javítására, a tükröződések eltávolítására és a GIF-ek javítására is. A támogatott modellek közé tartozik a Galaxy S22, S21, S20 és Note 20 sorozat. Az összes Z Fold és Z Flip telefon támogatja, kivéve az első generációt.

Hatékonyabb keresés a Galéria alkalmazásban

A Galéria alkalmazás képes lesz kulcsszavak segítségével megtalálni, amit keresünk. Ez a frissítés ugyanazokra a telefonokra érkezik, amelyek támogatják a fényképek újrakészítésének javításait is.

Automatikus keretezés

A Galaxy S22 sorozat megkapja az S23 automatikus keretezés funkcióját, amely képes kiemelni az embereket egy felvételen belül, és digitálisan ráközelíteni, hogy a középpontba helyezze őket. A Tracking Shot, az Auto Framing funkcióhoz kapcsolódó funkció, amellyel a felhasználó kiválaszthat egy adott személyt, akire a kamera fókuszál és akit bekeretez, szintén érkezik az S22 modellhez.

Képvágó

Az Image Clipper lehetővé teszi, hogy egy adott személyt vagy tárgyat kivágjon egy fényképből, és külön képként elküldhető vagy letölthető. Ez már elérhető az S22 sorozatban, de az eredeti Samsung hajtogatható telefonok kivételével az összes Samsung hajtogatható telefonra, valamint a Galaxy Note 20-tól kezdve minden egyes zászlóshajó telefonra is érkezik.

 

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.