Erősebb telefonon dolgozik a Motorola

2020.12.04| PhoneArena
Címkék:

motorola moto g


Ha minden igaz, akkor a Motorola büszkén nevezheti az új telefonját zászlóshajónak.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

2021-ben jelenik meg a 10. generációs Moto G széria, ennek alkalmából a Lenovo tulajdonában lévő Motorola egy nagyobb teljesítménynövelést tervez.

A hét elején a Motorola kijelentette, hogy elköteleződött az 5G kapcsolat iránt. A cég még nem tette közé, hogy pontosan melyik chipsetet akarja majd használni, de a legújabb Snapdragon 888-asra igen nagy az esély. Ezáltal egy magasabb árfekvésű telefon fog készülni, amit büszkén nevezhet a Motorola a zászlóshajójának.

 

Nyilván benne van a pakliban, hogy a cég nem a legújabb és legerősebb Qualcomm lapkakészletet fogja választani, főleg, hogy egy kétesnek mondható szivárgás azt állítja, hogy a Motorola egy Snapdragon 865-ös Nio kódnévre hallgató készüléken dolgozik.

Ez a telefon várhatóan a Motorola Edge utódja lesz, de ha figyelembe vesszük a Motorola legújabb szivárgásait, akkor igencsak a csúcskategóriás Moto G készülékről lehet szó. Ebben az esetbe számítani lehet egy 6,7 hüvelykes nagy frissítési gyakoriságú kijelzőre, egy 64 MP-es főkamerára, illetve az előlapon két szelfi kamerára. Ezeken túl 8 GB RAM-ra és 128 GB belső tárhely is várható. Az új Motorola készülék, jövő év első felére várható, de a vállalat még nem osztott meg erről semmilyen információt.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.