Erősebb telefonon dolgozik a Motorola

2020.12.04| PhoneArena
Címkék:

motorola moto g


Ha minden igaz, akkor a Motorola büszkén nevezheti az új telefonját zászlóshajónak.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

2021-ben jelenik meg a 10. generációs Moto G széria, ennek alkalmából a Lenovo tulajdonában lévő Motorola egy nagyobb teljesítménynövelést tervez.

A hét elején a Motorola kijelentette, hogy elköteleződött az 5G kapcsolat iránt. A cég még nem tette közé, hogy pontosan melyik chipsetet akarja majd használni, de a legújabb Snapdragon 888-asra igen nagy az esély. Ezáltal egy magasabb árfekvésű telefon fog készülni, amit büszkén nevezhet a Motorola a zászlóshajójának.

 Erősebb telefonon dolgozik a Motorola

Nyilván benne van a pakliban, hogy a cég nem a legújabb és legerősebb Qualcomm lapkakészletet fogja választani, főleg, hogy egy kétesnek mondható szivárgás azt állítja, hogy a Motorola egy Snapdragon 865-ös Nio kódnévre hallgató készüléken dolgozik.

Ez a telefon várhatóan a Motorola Edge utódja lesz, de ha figyelembe vesszük a Motorola legújabb szivárgásait, akkor igencsak a csúcskategóriás Moto G készülékről lehet szó. Ebben az esetbe számítani lehet egy 6,7 hüvelykes nagy frissítési gyakoriságú kijelzőre, egy 64 MP-es főkamerára, illetve az előlapon két szelfi kamerára. Ezeken túl 8 GB RAM-ra és 128 GB belső tárhely is várható. Az új Motorola készülék, jövő év első felére várható, de a vállalat még nem osztott meg erről semmilyen információt.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei