Egy jó sapka öltöztet

2023.02.13
Címkék:


Talán a sapka az egyik legérdekesebb, legsokoldalúbb és legtöbb vitát kiváltó ruhadarabunk.

Millióféle fejfedő van, lehet használni a hideg vagy akár a napsütés ellen, de hordhatjuk simán csak azért, mert stílusosabbak vagyunk tőle, és persze nincs az a gyerek vagy kamasz, akivel ne kellene vitatkozni, hogy szükség van-e sapkára vagy sem.

 

Szerencsére felnőttkorra ezek a viták megszűnnek, marad viszont a sapkák széles választéka, hogy már ne csak funkciót töltsön be, de híven hirdesse személyiségünket is. 

 

Te milyen sapkát hordasz?

 

Persze felnőttként fontos, hogy esztétikus és stílusos darabok kerüljenek a fejünkre, ezért biztosan te is sok időt töltesz azzal, hogy kiválaszd a megfelelő sapit. Most ez a gond megoldódni látszik, hiszen a RockStore.hu webáruház sapkakínálata gondoskodik arról, hogy biztosan megtaláld magadnak a tökéletes darabot.

De milyen is a tökéletes darab?

 

Természetesen sok feltételnek kell megfelelnie, nézzük is csak ezeket szépen sorban!

 

Egyrészt fontos, hogy megfelelő, vagyis inkább kiváló minőségű alapanyagból készüljön, hiszen ha nem képes szellőzni, akkor az nem tesz túl jól a fejednek és a hajadnak. Sőt, azért sem túl szerencsés, hogy bóvli terméket vásárolj, mert egy-egy mosás után esetleg teljesen eldeformálódik, és hordhatatlanná válik – így lesz az olcsóból drága. Illetve nem jó az sem, ha kispórolják belőle az anyagot, hiszen akkor fázni fog a fejed, a füled, vagy éppen ugyanúgy fogja égetni a fejed búbját a tűző nap.

 

Az alapanyag mellett persze nem mehetünk el szó nélkül a külcsín mellett sem, hiszen ahhoz, hogy harmonikus legyen a megjelenésed, mindenképpen olyan fejfedőre lesz szükséged, ami illik a stílusodhoz, sőt akár árulkodik is a személyiségedről is.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

 

Hirdesd a sapkáddal, hogy ki vagy!

 

Ha eddig azt gondoltad, hogy ez a ruhadarab csak egy szükséges rossz, akkor tényleg vess egy pillantást a Road zenekar hivatalos webshopjának jogtiszta rajongói sapkáira. Hogy mit fogsz találni? 

 

  • Egyszínű sapkákat, vastagabb és vékonyabb anyagból egyaránt, természetesen több színben is, ellátva a kedvenc együttesed logójával. 
  • Az igazán hideg ellen beszerezhetsz maszkokat is, szintén logózott kivitelben.
  • Megtalálhatod itt sokak nagy kedvencét, az army sapkát, és persze itt sem kell lemondanod, a logóról.
  • A baseball sapkák kínálatának pedig egyenesen csak a fantázia szab határt.

 

Ha megnézed a palettát, leginkább az fog majd kihívást jelenteni, hogy ne rendelj egyből tíz darabot, és ne akard, hogy éjjel-nappal sapka legyen a fejeden. 

 

Teremts divatot!

 

Biztosan te is tudsz felsorolni pár embert, akinek védjegyévé vált valami – akár egy sapka, akár egy kiegészítő.

 

Még ha csak a hétköznapok sztárja is vagy, akkor is bátran alakíts ki magadnak egy ilyen viseleti szokást, ami jellegzetességeddé válik, és amiről felismernek majd az emberek, ha egyszer már megismertek téged!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.