Drágább lesz a két új Nexus mint az elődök

2016.09.05| GSM Arena
Címkék:

Nexus

,

Sailfish

,

Marlin

,

árak


Bár a Google Nexus referenciamobiljai mindig is híresen jó áron jelentek meg, az utóbbi évben ez az állítás egyre kevésbé lett igaz.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Anno a Google Nexus 4 és a Nexus 5 még 300 dollárért elérhető volt, azonban a hamarosan megjelenő Sailfish és Marlin készülékek akár a duplájában is kerülhetnek. A két új mobil ugyanis prémium modell lesz és drága. A hivatalos bemutatóig még egy hónap van hátra, így addig maradnak a találgatások. A HTC által készített Sailfish 5 colos, full HD felbontású kijelzővel, Snapdragon 820 processzorral, 13 megapixeles kamerával és 32 gigabájt belső tárhellyel jelenik meg, mindezért 450 dollárt kérhetnek el. Ez jóval több mint az előd Nexus 5X a maga 380 dolláros árával.

A HTC Marlin 5.5 colos, QHD felbontású megjelenítőt kaphat, a chipset, kamera és tárhely megegyezik. Az egyelőre nem egyértelmű, hogy elérhető lesz-e nagyobb memóriával is a két modell vagy sem. Az összehasonlítás végett: az előd Nexus 6P 500 dollárba került, a Marlinért pedig várhatóan 600 dollárt kérnek el szeptember végén, október elején. Az európai árakat még várjuk.



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.