Debrecenben nyílik a harmadik Xiaomi Mi Store

2020.12.03| Xiaomi

Terjeszkedik a Xiaomi hazánkban: első ízben lesz hivatalos márkaképviselete a vállalatnak Budapesten kívül, Debrecenben.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Fórum Debrecen bevásárlóközpontban, 2020. december 5-én, délelőtt 10 órakor nyílik meg a Xiaomi harmadik hivatalos Mi Store-ja Magyarországon, amely az első a vidéki üzletek sorában. Az új, 85 négyzetméteres boltban, a legújabb okostelefonok mellett, a Xiaomi AIoT termékeit: okosporszívókat, légtisztítókat, elektromos rollereket, otthoni biztonsági kamerákat, okoskarkötőket és számtalan egyéb okos terméket is meg lehet majd vásárolni.

A nyitásra a Xiaomi különleges akciókkal készül. Ezek a kedvezmények csak a nyitás hétvégéjén – tehát december 5-én és 6-án – és kizárólag a készlet erejéig lesznek elérhetőek a debreceni üzletben. A debreceni nyitás hétvégéjének különleges kedvezményei az alábbiak lesznek: 

  • Xiaomi Mi Smart Band 5: 14 990 Ft helyett 9 990 Ft
  • Xiaomi Mi Body Composition Scale 2: 7 990 Ft helyett 4 990 Ft
  • Xiaomi Mi Box S: 23 900 Ft helyett 17 900 Ft
  • Xiaomi Mi Smart LED Bulb Essential: 4 490 Ft helyett 2 990 Ft
  • Xiaomi Mi otthoni WiFi biztonsági kamera 360: 12 900 Ft helyett 9 990 Ft
  • Xiaomi Redmi Note 9 Pro (6/128 GB): 114 900 Ft helyett 79 900 Ft

A fotó a Xiaomi 2018. augusztusi Ludy-ház megnyitóján készült

A Mi 10T és Mi 10T Pro készülékekre extra 6 hónapos garanciát ad a kijelző véletlenszerű sérülése esetén a Mi Store-ban vásárlóknak és mindazoknak, akik hivatalos magyarországi értékesítési csatornákon keresztül szerzik be a rendkívüli teljesítményű és kivételes képernyő frissítési rátával rendelkező készülékeket. 

Az ünnepélyes megnyitón jelen lesz Wagner Tibor, a Xiaomi magyarországi képviseletének vezetője, a házigazdai szerepkört pedig a Xiaomi Magyarország YouTube csatornájáról is ismert Tamás Zsolt látja el. A szalagátvágást Tamás Zsolt élőben fogja közvetíteni a Xiaomi Magyarország Facebook oldalán.

2020 októberéig mintegy 280 Mi Store nyílt meg Európában. Magyarországon már a jövő év folyamán újabb Mi Store-okat tervez átadni a Xiaomi, méghozzá ismét vidéki helyszíneken. Az aktuális esemény kapcsán a vállalat arra figyelmezteti a vásárlókat és érdeklődőket, hogy a járványhelyzetre való tekintettel tartsák be a megfelelő távolságot egymástól. Ez azonban nem lesz akadálya annak, hogy az üzletben lévő munkatársak válaszoljanak a feltett kérdésekre, és hogy kiszolgálják a vevőket.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    2024.05.03
    | PhoneArena
    Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.