Csodaszép a Meizu MX2

2012.11.22| CNBeta
Címkék:

Meizu

,

MX2

,

HD

,

Android

,

4.1

,

Jelly Bean

,

olcsó


A Meizu ebben a hónapban mutatja be új készülékét, az MX2-t, ám már most kiszivárogtak információk a tudásáról, valamint képeken is megcsodálhatjuk a valóban kecses, gyönyörű telefont.

A Meizu ebben a hónapban mutatja be új készülékét, az MX2-t, ám már most kiszivárogtak információk a tudásáról, valamint képeken is megcsodálhatjuk a valóban kecses, gyönyörű telefont. A várhatóan november 27-én hivatalosan bemutatkozó modell 4.4-4.7 colos, HD felbontású kijelzővel, 1.6 gigahertzes, négymagos processzorral (vagy egy kétmagossal), 2 gigabájt RAM-mal, 16/32 gigabájt belső tárhellyel, 1930 mAh-s akkumulátorral és 8 megapixeles kamerával kerül majd piacra. A rendszer rajta megjelenéskor Android 4.1 Jelly Bean lesz, a kezelőfelület pedig a Meizu Flyme 2.0. A pletykák szerint a ma már felső-középkategóriásnak mondható Meizu MX2 átszámítva alig 313 dollárért lesz beszerezhető, így olcsóbb lehet mint eredetileg várható volt.

 További friss Telefongurus hírek erre!





Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Dual kamerát kap a Nokia 9 is

Dual kamerát kap a Nokia 9 is

2017.10.13
| GSM Arena
Bár a hivatalos bejelentés még arrébb van, a Nokia 9-ről fotókat mutathatunk.
Nagyon akciós a This War of Mine

Nagyon akciós a This War of Mine

2019.03.13
| Phone Arena
Siess, már csak pár óra maradt az akcióból!
Megjelent a Xiaomi Mi Note csúcsmobil!

Megjelent a Xiaomi Mi Note csúcsmobil!

2015.01.15
| Phone Arena
A Xiaomi jelenleg is zajló sajtótájékoztatóján végre hivatalosan is lerántották a leplet az idei év csúcsmobiljáról, a Mi Note phabletről.
Déja vu: kétféle kamera szenzorral érkezik a Galaxy S7 duó is

Déja vu: kétféle kamera szenzorral érkezik a Galaxy S7 duó is

2016.03.10
| Phone Arena
Tavaly a Samsung Galaxy S6 é Galaxy S6 edge megjelenése után is nagy port kavart, hogy az egyes készülékek más és más képalkotóval érkeztek, így nem egyforma fotók készültek.