App ajánló: mindent lejátszik az MX Player

2015.02.20| Phone Arena

Létezik még ember a földön, aki androidos telefont használ és nem ismeri az MX Playert? Ha igen, akkor nekik szól ez az alkalmazás ajánló.

 További friss Telefongurus hírek erre!

Létezik még ember a földön, aki androidos telefont használ és nem ismeri az MX Playert? Ha igen, akkor nekik szól ez az alkalmazás ajánló. Az app egyszerűen a legjobb, ami csak elérhető, ha az ember szereti a filmeket, kvázi minden formátumot felismer és lejátszik, amit pedig nem, ahhoz letölthető külön kodek csomag. A kezelőfelület abszolút minimalista, éppen ezért könnyen áttekinthető és kezelhető, egyébiránt ez volt az első olyan alkalmazás, amely támogatta a többmagos modelleket. Természetesen az MX Player támogatja a pinch-to-zoom, a zoom-and-pan funkcióval, a különböző mozdulatokat, valamint az adott hardverhez képest biztosítja a legjobb filmnézési élményt az akadásmentes lejátszás érdekében.

A támogatott formátumok közt megtaláljuk a következőket: 3gp, avi, divx, f4v, flv, mkv, mp4, mpeg, mov, vob, wmv, webm, xvid, hogy csak a fontosabbakat említsük. Fontos funkció sokak számára a háttérben való futtatás lehetősége, így amíg szól a zene vagy megy a film, addig más műveletek is végrehajthatók a telefonnal. Az MX Player elérhető reklámokkal tarkított ingyenes és reklámmentes fizetős változatban, évente többször is leakciózzák.



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.