App ajánló: mindent lejátszik az MX Player

2015.02.20| Phone Arena

Létezik még ember a földön, aki androidos telefont használ és nem ismeri az MX Playert? Ha igen, akkor nekik szól ez az alkalmazás ajánló.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Létezik még ember a földön, aki androidos telefont használ és nem ismeri az MX Playert? Ha igen, akkor nekik szól ez az alkalmazás ajánló. Az app egyszerűen a legjobb, ami csak elérhető, ha az ember szereti a filmeket, kvázi minden formátumot felismer és lejátszik, amit pedig nem, ahhoz letölthető külön kodek csomag. A kezelőfelület abszolút minimalista, éppen ezért könnyen áttekinthető és kezelhető, egyébiránt ez volt az első olyan alkalmazás, amely támogatta a többmagos modelleket. Természetesen az MX Player támogatja a pinch-to-zoom, a zoom-and-pan funkcióval, a különböző mozdulatokat, valamint az adott hardverhez képest biztosítja a legjobb filmnézési élményt az akadásmentes lejátszás érdekében.

App ajánló: mindent lejátszik az MX Player

A támogatott formátumok közt megtaláljuk a következőket: 3gp, avi, divx, f4v, flv, mkv, mp4, mpeg, mov, vob, wmv, webm, xvid, hogy csak a fontosabbakat említsük. Fontos funkció sokak számára a háttérben való futtatás lehetősége, így amíg szól a zene vagy megy a film, addig más műveletek is végrehajthatók a telefonnal. Az MX Player elérhető reklámokkal tarkított ingyenes és reklámmentes fizetős változatban, évente többször is leakciózzák.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei