Megújult a Walkman zenelejátszó

2013.12.12| Into Mobile

A Sony bejelentette Walkman zenelejátszójának frissítését, amely több új funkciót biztosít a Xperia mobilok tulajdonosai számára.

A Sony bejelentette Walkman zenelejátszójának frissítését, amely több új funkciót biztosít a Xperia mobilok tulajdonosai számára. A legutóbbi update óta a Sony várta a felhasználók visszajelzéseit a blgokon, fórumokon és a közösségi oldalakról, hogy miket szeretnének még látni a Walkman újdonságai között. Így az eddigi Most játszott fülecske mellé bekerült a Frissen hozzáadott és a Legtöbbet játszott lehetőség, mindegyik elérhető számoknak, albumoknál és lejátszási listáknál egyaránt. Friss funkció továbbá, hogy elmenthetők a barátaink megosztott playlistjei, valamint a TrackID keresései alapján is összeállítható egy automatikus lista. Jó hír, hogy azon felhasználók is belehallgathatnak egy-egy számba fél perc erejéig, akik nem Music Unlimited előfizetők. A Sony Walkman legújabb változata elérhető a Sony Xperia Z1, a Sony Xperia Z1 Ultra, a Sony Xperia Z, a Sony Xperia ZL, valamint a Sony Xperia Tablet Z modellekre és a gyártó továbbra is várja a visszajelzéseket az alkalmazással kapcsolatban.

Megújult a Walkman zenelejátszóTovábbi friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei